از جمله غذاهای فست فودی و بسیار پر طرفدار، انواع ساندویچ ها می باشند، در مطالب قبلی آرگا با طرز تهیه ساندویچ فیش برگر، زاپاتا، بیف برگر و رویال برگر آشنا شدید. در این مطلب از آرگا قصد داریم، طرز تهیه ماشروم برگر یک ساندویچ خانگی خوشمزه را آموزش دهیم، که پیشنهاد می کنیم، تا پایان با ما همراه باشید.
مواد لازم
مواد مورد نیاز برای تهیه ساندویچ ماشروم برگر عبارت است از:
- قارچ حلقه شده/ 4 عدد
- ریحان خشک/ 1 قاشق سوپخوری
- روغن زیتون/ 2 قاشق سوپخوری
- پونه/ 1 قاشق سوپخوری
- پودر سیر/ 1 قاشق سوپخوری
- سرکه بالزامیک/ یک چهارم پیمانه
- پنیر پرولون/ یک تکه یا 28 گرم
- فلفل و نمک/ به میزان لازم
طرز تهیه ماشروم برگ
در ابتدا برای تهیه ساندویچ ماشروم برگر باید سرکه بالزامیک را به همراه ریحان خشک، پونه، پودر سیر، روغن زیتون، فلفل و نمک داخل یک کاسه بریزید، سپس مواد را کاملا با هم مخلوط نمایید.
قارچ ها را خرد کنید و آن ها را درون تابه بریزید. سس آماده شده را به قارچ های خرد شده اضافه نماید، بعد اجازه دهید، تا به مدت یک ربع قارچ ها مزه دار گردند.
در مرحله بعدی طرز تهیه ماشروم برگر باید، گریل را روی درجه متوسط قرار دهید و قارچ ها را 5 الی 8 دقیقه در گریل بگذارید، تا قارچ ها ترد گردند(هر دو طرف قارچ باید به همین مدت روی گریل باقی بماند). البته در حین ترد شدن قارچ ها باید مواد را روی آن بریزید.
برگر را نیز کباب کنید، بعد آن را درون نان ساندویچی بگذارید.
در نهایت، قارچ های ترد شده را روی برگر بگذارید و بعد خیلی سریع یک ورقه پنیر روی آن قرار دهید، تا با حرارت آن، پنیر آب شود. از کاهو و گوجه فرنگی خرد شده نیز می توانید، در داخل این ساندویچ استفاده نمایید.
ضمن سپاس از همراهیتان با این بخش، امیدواریم از آموزش نحوه درست کردن ساندویچ ماشروم برگر راضی بوده باشید. همچنین علاقمندان به هنر آشپزی می توانید، بر روی فست فود کلیک نمایید و با نحوه تهیه انواع غذاهای فست فودی و ساندویچ آشنا شوید.