ترکیب شکلات و نعنا بسیار خوشمزه است و در سراسر دنیا جزو طعمهای خاص و پرطرفدار محسوب میشود. کیک شکلات تلخ و نعنا یکی از دسرهایی است که میتوان آن را با این ترکیب هیجانانگیز تهیه کرد. این کیک ظاهری شبیه به براونی دارد و بافت آن پوک است. در ادامه طرز تهیه این کیک را به شما اموزش میدهیم.
مواد لازم برای تهیه کیک شکلات تلخ و نعنا بدون آرد
- 170 گرم شکلات غیر شیرین
- نصف فنجان کره یا روغن نارگیل
- سه چهارم فنجان شکر
- 3 عدد تخم مرغ
- 2 قاشق چایخوری اسانس خالص نعنا
- نصف قاشق چایخوری نمک
- نصف فنجان پودر کاکائو تلخ
- یک چهارم فنجان خاک قند
طرز تهیه کیک شکلات تلخ و نعنا بدون آرد
فر را روشن کنید و آن را تا دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. کف و اطراف قالبتان را با کمی روغن یا کره چرب کنید.
همزمان یک ظرف آب داغ را روی حرارت بگذارید و به حالت جوش در آورید، شکلاتها را قطعه قطعه کنید و به همراه کره یا روغن نارگیل داخل ظرف کوچکتری ریخته و روی حرارت غیر مستقیم آب جوش آن را حرارت دهید تا آب شود. بعد از اینکه شکلاتها کاملا آب شد آن را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا کمی خنک شود.
داخل کاسهای تخم مرغها و شکر را با هم مخلوط کنید و روغن نعنا، پودر کاکائو و نمک را به آن اضافه کنید؛ سپس مخلوط شکلاتی را به آن اضافه کنید و تا زمانیکه کاملا با هم مخلوط شوند آن را هم بزنید.
مایه تهیه شده را داخل قالب بریزید و آن را 25 تا 30 دقیقه داخل فر قرار دهید. برای اینکه از پخته شدن داخل کیک مطمئن شوید چنگالی را داخل آن فرو کنید و اگر خمیر به آن نچسبید کیک شما آماده است.
بعد از آنکه کیک را از فر خارج کردید کمی به آن فرصت دهید تا خنک شود، بعد آن را از قالب جدا کرده و قبل از سرو کردن کمی خاک قند روی آن بپاشید و چند برگ نعنا تازه روی آن قرار دهید و از دسرتان لذت ببرید.
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی بدون گلوتن