وب سایت سر آشپز: در این مطلب طرز تهیه یک دسر فوق العاده راحت با ژلاتین را به شما آموزش داده ایم. با این دسر و به راحتی می توانید هنرتان را به رخ همه بکشید.
مواد لازم:- شیر 6 لیوان
- پودر ژلاتین 5 قاشق غذا خوری
- پودر کاکائو 2 قاشق غذا خوری
- شکر 1 لیوان
- وانیل 1/8 قاشق چای خوری
طرز تهیه:1- ژلاتین را روی شیر ریخته و هم زده و روی شعله کم گذاشته و هم میزنیم تا ژلاتین حل شود ولی شیر نجوشد.
2-شکر را به شیر اضافه کرده و هم میزنیم تا کامل حل شود.
3-وانیل رابه مواداضافه کرده واز روی حرارت برمیداریم.
4-مواد را نصف کرده و به نصف مواد پودر کاکائو را اضافه میکنیم.
5-ظرف مستطیلی پیرکس را برداشته و یک لایه از دسرسفید را ریخته و در یخچال به مدت نیم ساعت قرار میدیم، وقتی لایه سفید مقداری بست یه لایه قهوه ای میریزیم وبه همین ترتیب تا موادمون تموم بشه.
6-وقتی آخرین لایه رو ریختیم به مدت دو ساعت در یخچال گذاشته تاکاملا خودش رو بگیره.
7-ظرف رو به مدت کم در آب گرم میزاریم و دسر رو درآورده و برش میزنیم.