ماهان شبکه ایرانیان

مکعب های ژلاتینی؛ دسرِ بعد از غذا

در این مطلب طرز تهیه یک دسر فوق العاده راحت با ژلاتین را به شما آموزش داده ایم. با این دسر و به راحتی می توانید هنرتان را به رخ همه بکشید.

وب سایت سر آشپز: در این مطلب طرز تهیه یک دسر فوق العاده راحت با ژلاتین را به شما آموزش داده ایم. با این دسر و به راحتی می توانید هنرتان را به رخ همه بکشید.
 
 مواد لازم:

  •  شیر 6 لیوان
  •  پودر ژلاتین 5 قاشق غذا خوری
  • پودر کاکائو 2 قاشق غذا خوری
  •  شکر 1 لیوان
  • وانیل 1/8 قاشق چای خوری
 
دسر مکعبی
 
طرز تهیه:

1- ژلاتین را روی شیر ریخته و هم زده و روی شعله کم گذاشته و هم میزنیم تا ژلاتین حل شود ولی شیر نجوشد.

2-شکر را به شیر اضافه کرده و هم میزنیم تا کامل حل شود.

3-وانیل رابه مواداضافه کرده واز روی حرارت برمیداریم.

4-مواد را نصف کرده و به نصف مواد پودر کاکائو را اضافه میکنیم.

5-ظرف مستطیلی پیرکس را برداشته و یک لایه از دسرسفید را ریخته و در یخچال به مدت نیم ساعت قرار میدیم، وقتی لایه سفید مقداری بست یه لایه قهوه ای میریزیم وبه همین ترتیب تا موادمون تموم بشه.

6-وقتی آخرین لایه رو ریختیم به مدت دو ساعت در یخچال گذاشته تاکاملا خودش رو بگیره.

7-ظرف رو به مدت کم در آب گرم میزاریم و دسر رو درآورده و برش میزنیم.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان