طرز تهیه دسر آلبالویی با لایه کیک و بستنی وانیلی

اگر لذت خوردن بستنی وانیلی و کیکی که با مربای آلبالو نرم شده را تصور کنید، امکان ندارد که همین الان این دسر را در لیست آشپزی‌تان قرار ندهید. به جرات می‌توانم بگویم طعم این دسر فوق‌العاده است. با طرز تهیه این دسر آلبالویی با ما همراه باشید.

طرز تهیه دسر آلبالویی با لایه کیک و بستنی وانیلی

اگر لذت خوردن بستنی وانیلی و کیکی که با مربای آلبالو نرم شده را تصور کنید، امکان ندارد که همین الان این دسر را در لیست آشپزی‌تان قرار ندهید. به جرات می‌توانم بگویم طعم این دسر فوق‌العاده است. با طرز تهیه این دسر آلبالویی با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه دسر آلبالویی

  • 5 فنجان آلبالو
  • نصف فنجان و 3 قاشق غذاخوری شکر دانه ریز
  • 1 قاشق غذاخوری آبلیمو
  • یک‌چهارم قاشق چای‌خوری تخم گشنیز (پودر شده)
  • 1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت (اختیاری)
  • یک‌ونیم فنجان آرد همه منظوره
  • یک‌ونیم قاشق چای‌خوری بیکینگ پودر
  • سه‌چهارم قاشق چای‌خوری نمک کوشر
  • نصف فنجان خامه تتراپک کاله (خرید از دیجی کالا)
  • یک فنجان شیر پرچرب کاله
  • بستنی وانیلی کاله

طرز تهیه دسر آلبالویی با لایه کیک و بستنی وانیلی

طرز تهیه دسر آلبالویی

ابتدا فر را روی دمای 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.

هسته آلبالوها را جدا کرده و بشویید. ظرفی که می‌خواهید داخل آن دسر درست کنید را انتخاب کنید. بهتر است از ظرف مربع یا مستطیل شکلی به ارتفاع 12 تا 14 سانتی‌متر انتخاب کنید. آلبالو، نصف فنجان شکر، آب لیمو و تخم گشنیز را مخلوط کرده و کف ظرف مورد نظر پخش کنید.

یک‌ونیم فنجان آرد، 3 قاشق غذاخوری شکر دانه ریز، یک‌ونیم قاشق چای‌خوری بیکینگ پودر و نمک کوشر را داخل یک کاسه با هم مخلوط کنید. خامه را داخل شیر حل کرده و یک‌ و یک‌چهارم آن را به کاسه مخلوط آرد اضافه کنید. مواد را به وسیله یک لیسک هم بزنید تا حالت خمیری پیدا کند. سپس باقی مایه شیر و خامه را اضافه کنید. مقداری آرد روی میزکارتان بپاشید و خمیر را با دست ورز دهید. خمیر را به شکل ظرف‌تان فرم دهید به طوری که ضخامت یک سانتی حدودا داشته باشد (اگر ظرف‌تان مربع است به شکل مربع و اگر مستطیل است به شکل مستطیل فرم دهید). خمیر را به وسیله یک چاقو به 8  قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را به ترتیب روی آلبالوهای داخل ظرف بچینید. اگر کمی خمیرها روی هم بیایند، ایرادی ندارد.

طرز تهیه دسر آلبالویی با لایه کیک و بستنی وانیلی

ظرف را حدود 45 تا 50 دقیقه داخل فر قرار دهید تا خمیر پخته و طلایی‌رنگ شود. بعد از زمان مشخص شده از فر بیرون بیاورید و حدود 10 دقیقه اجازه دهید تا خنک شود.

اسکوپ‌های بستنی وانیلی را روی دسر بچینید و نوش جان کنید.

نکات طرز تهیه دسر

  • دسر را می‌توانید در ظرف دربسته حدود 3 روز داخل فریزر نگهداری کنید.
  • می‌توانید به جای آلبالو از بلوبری یا مربای آلبالو استفاده کنید. فقط باید میزان شیرینی آن را خودتان بسنجید.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر