علیرضا کیمنش بازیگر منتخب جشن بازیگر در سال 96 در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، درخصوص انتخاب خود از سوی داوران خانه تئاتر گفت: این جایزه برای من بسیار ارزشمند است زیرا دریافت نشان بهترین بازیگر مرد جشن بازیگر اقدامی فردی نبوده و حاصل تلاش تمام گروهی بود که در نمایش "رویای شب نیمه تابستان" زحمت کشیدند. برای ایفای نقش از تمام آموزههای خود در ایران و خارج از ایران بهره بردم و به واقع بدون این آموزشها، ایفای نقش برایم امکان پذیر نبود.
وی ادامه داد: اگر بخواهم از تاثیر این جایزه در زندگی هنریام بگویم، در واقع گرفتن جایزه در تئاتر اتفاق ویژهای نیست و برای من هم جایزه اهمیت چندانی ندارد زیرا یکبار دیگر این جایزه و فجر را گرفتهام اما بعد از آن اتفاق عجیبی نیافتاد. این جایزهها تغییری در روند کاری یک بازیگر ایجاد نمیکند. آن چیزی که مهمتر از جایزه، خود آدم و کاری است که در پیش میگیرد. آدم هر قدر هم جایزه بگیرد و کاری نکند اتفاق ویژهای نیفتاده است.
بازیگر برتر جشن بازیگر در مورد انتخاب نامزدها و عدم حضور جوانان تازهکار در این فهرست، از سوی داوران تصریح کرد: من نمیتوانم قضاوت کنم که این انتخابها چگونه شکل گرفته است و دوست هم ندارم که قضاوت کنم اما وقتی تعداد آثار و سالنها زیاد باشد برخی چیزها از زیر چشم انسان در میرود و شاید اینکه برخی از سالنهای خصوصی کوچک نمایندهای در این فهرست نداشتند به این دلیل باشد.
وی درباره برگزاری برخی کارگاههای آموزشی غیراستاندارد تئاتر در ایران افزود: از نظر من برگزاری کارگاه و دریافت پول برای رساندن به اجرای عموم اتفاق درست و اخلاقی نیست ولی متاسفانه این روزها بسیار باب شده است. این نوع از اجراها استاندارد نبوده و اجرای بعد از کارگاههای آموزشی باید به حالت پلاتویی و تجربی باشد. برگزاری کارگاههای کوتاه مدت تئاتر کار بسیار اشتباهی است زیرا نمیشود در جلسات محدود بازیگر تربیت کرد. آموزش بازیگری به زمان نیاز دارد و نمیشود در این کارگاههای چند جلسهای چیزی یاد داد و یاد گرفت.
کیمنش درخصوص وضعیت فعلی نسل جوان خاطرنشان کرد: نسل جوان ایران فوقالعاده هستند. برگزاری کارگاههای بینالمللی و ارتباط خوب با تئاتر جهان باعث شده تا جوانان عرصه تئاتر بسیار قویتر از نسل گذشته عمل کرده و اشتباهات آنها را تکرار نکنند.