لازانیا از انواع غذاهای فرنگی خوشمزه و خوش طعم است که با روش های مختلفی پخته می شود و شما می توانید این غذای محبوب را بدون استفاده از فر یا با کمک فر بپزید. در ادامه با طرز تهیه لازانیا در قابلمه آشنا خواهید شد که امیدواریم از پخت این غذای بی نظیر نهایت لذت را ببرید.
برای پخت لازانیا می توانید از مواد غذایی مختلف استفاده نمایید و لازانیا با گوشت و لازانیا سبزیجات و لازانیا با مرغ از انواع روش ها برای پخت این غذای خوش طعم محسوب می شوند و شما می توانید این نوع لازانیاها را با کمک روش های طرز تهیه لازانیا بدون فر و با فر تهیه نمایید.
مواد لازم
- لازانیا : 700 گرم
- روغن : دو قاشق غذاخوری
- گوشت چرخ کرده : 900 گرم
- سیر : 6 حبه
- پیاز : 1 عدد
- نمک : یک قاشق چایخوری
- فلفل : یک قاشق چایخوری
- سس گوجه فرنگی : سه پیمانه
- پنیر ریکوتا : سه پیمانه
- پنیر پارمزان : یک پیمانه
- تخم مرغ : دو عدد
- پنیر موزارلا : سه پیمانه
- ریحان : به مقدار لازم
طرز تهیه لازانیا در قابلمه
برای تهیه لازانیا بدون فر ابتدا درون قابلمه ای مناسب مقداری آب بریزید و قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید تا آب به دمای جوش برسد سپس نمک و مقداری روغن را به آب در حال جوش اضافه کنید و لازانیاها را درون آب جوش بریزید و بعد از اینکه نرم شدند آن ها را درون آبکش بریزید.
در مرحله بعدی طرز تهیه لازانیا در قابلمه ورقه های لازانیا را در ته قابلمه ای مناسب بچینید به صورتی که همه سطح قابلمه به کمک لازانیا پوشانده شود.
برای تهیه مواد میانی لازانیا سیر و پیاز خرد شده را تفت دهید سپس گوشت چرخ کرده را به مخلوط پیاز اضافه کنید و اجازه دهید تا گوشت تفت بخورد. نمک و فلفل و سس گوجه فرنگی را به مخلوط گوشتی بیفزایید.
و پنیر ریکوتا و پنیر پارمزان و تخم مرغ را درون کاسه ای مناسب با یکدیگر ترکیب نمایید سپس نصف پنیر موزارلا را روی ورقه های لازانیا بریزید و یک سوم از مخلوط گوشتی را نیز روی لایه های لازانیا بریزید. دو ورق از لازانیا را روی مخلوط مواد قرار دهید و مخلوط پنیر ریکوتا و مخلوط گوشتی و نصف بیشتر پنیر موزارلا را روی لایه ها بریزید و دو ورقه لازانیا روی مواد قرار دهید در صورت تمایل می توانید لایه های لازانیا را کم یا زیاد کنید تا درون قابلمه پر شود.
در این مرحله از دستور تهیه لازانیا در قابلمه ورقه های اولیه لازانیا را روی به سمت بالا جمع نمایید و پنیر موزارلا را روی لایه های لازانیا بریزید و لازانیا را روی حرارت ملایم شعله گاز بپزید.
بعد از پخته شدن لازانیا آن را درون ظرفی مناسب برگردانید و این غذای خوش طعم را به کمک ریحان و پنیر پارمزان تزیین نمایید همچنین می توانید برای تزیین ظرف لازانیا از روش های تزیین لازانیا ایده بگیرید.
نکات طلایی برای پخت لازانیا
- برای جلوگیری از چسبیدن ورقه های لازانیا در حین جوشیدن آن ها می توانید مقداری روغن و نمک درون آب جوش بریزید.
- در زمان جوشاندن لازانیا ورقه ها را به کمک قاشق چوبی یا کفگیر از یکدیگر جدا نمایید.
- برای آبکش کردن ورقه های لازانیا روی آن ها آب سرد بریزید.
- برای جلوگیری از به یکدیگر چسبیدن ورقه های لازانیا بعد از آبکشی می توانید ورقه های لازانیا را روی لبه آبکشی فلزی آویزان نمایید یا آن ها را روی حوله تمیزی قرار دهید.
- برای طرز تهیه لازانیا در قابلمه به صورت رژیمی می توانید به جای ریختن مخلوط پنیر روی هر لایه لازانیا پنیرها را روی لایه آخری بریزید.
- برای اینکه ورقه های لازانیا بعد از پخت به قابلمه نچسبند بهتر است اطراف و کف قابلمه را چرب نمایید.
در این مطلب با طرز تهیه لازانیا در قابلمه آشنا شدید که امیدواریم از پخت این غذای لذیذ نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری نمایید.