در ماه های محرم خوردن غذا های نذری مانند قیمه نذری به دلیل داشتن طعم و مزه عالی بسیار لذت بخش است، یکی انواع خورشت های پر طرفدار در ماه محرم قیمه نجفی می باشد در ادامه مطلب قصد داریم طرز تهیه قیمه نجفی را به شما عزیزان آموزش دهیم.
در مطالب قبلی شما عزیزان را طرز تهیه خورش قیمه، خورش مرغ و خورش شش انداز آشنا کردیم در ادامه مطلب شما عزیزان را با خورش قیمه نجفی آشنا خواهیم کرد.
مواد لازم جهت تهیه قیمه نجفی
- گوشت گوسفند : دویست گرم
- پیاز : دو عدد
- نخود : دویست گرم
- گوجه فرنگی: چهار قاشق غذا خوری
- زعفران دم کرده : چهار قاشق غذا خوری
- دارچین : یک قاشق غذا خوری
- کره : دو قاشق غذا خوری
طرز تهیه قیمه نجفی با طعم عالی
در دستور پخت قیمه نجفی ابتدا نخود ها را از شب قبل خیس کنید و تا روز بعد آب آن را چند باری عوض کنید سپس یک عدد پیاز را خرد کنید و داخل مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند و حالا گوشت گوسفند خرد شده را به همراه نخود های خیس شده و مقدار کمی زرد چوبه به آن اضافه کنید.
در این مرحله از طرز تهیه قیمه نجفی زمانی که گوشت ها تغییر رنگ دادند به آن هشت لیوان آب اضافه کنید و در قابلمه را ببندید سپس اجازه دهید روی حرارت ملایم نخود و گوشت به آرامی پخته شوند.
حالا زمانی که گوشت و نخود ها پخته شدند آب آن را از مواد جدا کنید و مخلوط گوشت و نخود را با استفاده از گوشتکوب بکوبید تا مواد کاملا نرم و یکدست شوند.
حالا یک عدد پیاز را خرد و داخل مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود و به آن رب گوجه فرنگی، فلفل و نمک اضافه کنید و تفت دهید تا رب خوش رنگ شود.
در مرحله آخر از روش تهیه قیمه نجفی حالا گوشت کوبیده شده، آبگوشت، زعفران دم کرده و پودر دارچین را به مخلوط رب و پیاز اضافه کنید و اجازه دهید خورش به جوش آید سپس حرارت را ملایم کنید و بعد از زمان چند دقیقه که خورشت جا افتاده شد در ظرف مورد نظر تان بکشید و کره را روی آن بریزید سپس با برنج سرو کنید نوش جان.
ضمن سپاس از همراهی شما عزیزان، امیدواریم توانسته باشیم دستور پخت خورش قیمه نجفی را به شما به خوبی آموزش داده باشیم تا با کمک مطلب گفته شده این خورشت خوشمزه و خوش طعم را تهیه و نوش جان کنید.