ساندویچ ها به دو نوع گرم و سرد تقسیم می شوند، که همه ی آن ها خوش مزه و خوش طعم می باشند و همیشه به دلیل اینکه ترکیبات مختلفی از مواد مختلف در آن می گنجد، و با تنوع فراوانی که در مواد مخلوط آن دارد، میزان سورپرایز کنندگی آن نیز افزایش می یابد، در این مقاله به آموزش طرز تهیه ساندویچ سرد برای سه ساندویچ خوشمزه و متفاوت می پردازیم، که بسیار هم مورد پسند قرار می گیرد.
ساندویچ ها از جمله خوراکی های آماده و سریع می باشد، که شهرت آن در تمام دنیا پراکنده شده است، که با تهیه مواد سالم در عرض کمترین زمان ممکن می توانید خود شما در منزل تهیه نمایید، و برای عصرانه یا دورهمی ها میل نمایید، همچنین ساندویچ هایی با مواد خوشمزه و سالم که در خانه فراهم می گردند، بهترین تغذیه برای زنگ تفریح مدارس کودکان می باشند.
1- ساندویچ سرد مرغ با سبزیجات
ساندویچ شماره اول که می خواهیم با طرز تهیه آن با ما همراه باشید، ساندویچ سرد مرغ با سبزیجات است.
مواد لازم
- یک عدد نان ترتیلا یا نان لواش
- صد و بیست گرم سینه مرغ
- یک پیمانه اسفناج
- دو قاشق غذاخوری سس مایونز
- یک عدد هویج رنده شده
- یک دوم قاشق غذاخوری سرکه سفید
- یک قاشق غذاخوری سس خردل
- به اندازه کافی فلفل سیاه
طرز تهیه ساندویچ سرد با گوشت مرغ و سبزیجات
ابتدا سینه مرغ را کباب می کنیم و بعد آن را ریز می نماییم.
گوشت مرغ خرد شده را درون یک ظرف ریخته و سس خردل، سرکه و سس مایونز را بر روی سطح آن می ریزیم و با هم ترکیب می کنیم. پس از ترکیب نمودن آن ها را با کمی فلفل سیاه طعم دار می کنیم.
در مرحله دوم تهیه ساندویچ مرغ، اسفناج ها را هم مقداری با حرارت ملایم تفت داده و سپس بخار پز می کنیم.
در آخرین مرحله طرز تهیه ساندویچ سرد مرغ اسفناج و هویج ها را درون نان لواش یا نان ترتیلا یا هر نان دیگری به دلخواه خود شما، می گذاریم و ترکیب گوشت مرغ را روی آنها اضافه می کنیم، نان ها را رول نموده و به دورش کاغذ کاهی پیچیده به وسیله ی چاقو به دو قسمت تقسیم می کنیم. و برای 12 ساعت درون یخچال می گذاریم و پس از سرد شدن میل می نماییم.
2- ساندویچ کالباس
ساندویچ شماره دو که به روشی ساده و آسان تهیه شده و طعم آن بی نظیر است، ساندویچ کالباس می باشد.
مواد مورد نیاز
- به اندازه کافی نان ساندویچ یا نان لواش
- شش ورق کالباس
- دو یا سه برگ کاهو
- بیست و پنج گرم کره
- سه عدد متوسط خیارشور
- سس مایونز
طرز تهیه ساندویچ کالباس
طرز تهیه ساندویچ سرد با توجه به گوناگونی انواع آن متفاوت است، برای آماده کردن ساندویچ کالباس که خیلی هم ساده می باشد، ابتدا داخل نان ( لواش یا نان مخصوص ساندویچ) را کره می مالیم و پس از آن کالباس ورقه شده را بر روی کره می گذاریم، در آخر کاهو و خیار شور را که با سلیقه و به زیبایی برش داده ایم را نیز به آن ها اضافه نموده روی کالباس می گذاریم، و سس مایونز روی آن می ریزیم. همچنین پیشنهاد می کنیم طرز تهیه کالباس خانگی را برای تهیه کالباس های سالم و خوشمزه ببینید.
3- ساندویچ ژامبون سرد
ساندویچ شماره سه که خیلی خوشمزه و خیلی هم مقوی می باشد، و خواهان بسیاری هم دارد، ساندویچ ژامبون سرد می باشد، با ما همراه بمانید.
مواد مورد نیاز
- سه عدد نان تست
- چهار ورقه ژامبون مرغ با گوشت
- دو برگ کاهو
- دو قاشق غذاخوری پیازچه ریز شده
- نصف لیوان کرفس ریز شده
- یک چهرم قاشق چای خوری زیره سبز
- چهار قاشق غذاخوری سس مایونز
طرز تهیه ساندویچ ژامبون سرد خوشمزه
در شروع کار ژامبون را به کمک چاقو به لایه های نازک تقسیم می کنیم، پیازچه، کرفس و کاهو را نیز خرد کرده و با هم ترکیب نمایید.
بر روی سطح نان تست یا نان باگت سس مایونز بمالید و به کمک قاشق کاملا پخش نمایید، زیره سبز را به میزان لازم روی سس پخش کنید، در آخر بر روی نان ها ژامبون بگذارید.
حالا ترکیب کرفس و کاهو و پیازچه را به صورت لایه ای بر روی مخلوط ریخته و سطح آن را با نان تست پوشش دهید و از میا نان به صورت مثلث برش داده و میل نمایید.
ساندویچ کاربردهای مختلف و گوناگونی دارد که همیشه در همه جا سربلند بیرون آمده و توانسته ما را به نتیجه دلخواهمان برساند، مانند در مراسم و مهمانی، سفرهای دوستانه و دسته جمعی، مدرسه، عصرانه خانوادگی در منزل، و .. ما در این نوشته آموزشی به طرز تهیه ساندویچ سرد در سه نوع پرداخته ایم .