پیتزا استیک و سیر از انواع فست فودهای خوشمزه و خوش طعم می باشد و شما می توانید این نوع فست فود را در منزل به راحتی تهیه نمایید. در طرز تهیه پیتزا سیر و استیک ابتدا بهتر است خمیر پیتزا را به صورت خانگی تهیه نمایید سپس مواد رویه پیترا را تهیه کنید و پیتزا را درون فر قرار دهید تا به خوبی پخته شود.
پیتزا استیک و پیتزا قارچ و گوشت و پیتزا قیفی و پیترا استیک و سیر از انواع روش ها برای پخت پیتزا می باشند و شما می توانید به کمک این روش ها در پخت پیتزای خانگی تنوع ایجاد نمایید.
مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا
- آرد : به مقدار لازم
- شیر : نصف پیمانه
- پودر خمیر : نصف قاشق چایخوری
- آب ولرم : نصف پیمانه
- روغن زیتون : نصف پیمانه
- بیکینگ پودر : یک قاشق چایخوری
- نمک : نصف پیمانه
مواد لازم برای تهیه مواد رویه پیتزا
- سیر : شش عدد
- پنیر پارمسان رنده شده : 20 گرم
- جعفری : یک ساقه
- فیله گوساله ورقه ای خرد شده : 400 گرم
- پنیر موزارلا رنده شده : 400 گرم
- خمیر پیتزا : 4 عدد
- روغن زیتون : به مقدار لازم
- نمک : به مقدار لازم
طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی
ابتدا پودر خمیر و نمک را درون ظرفی مناسب بریزید و مواد را با یکدیگر مخلوط نمایید سپس آب ولرم را به مخلوط پودر خمیر بیفزایید و مخلوط آماده شده را به مدت ده دقیقه در مکانی گرم قرار دهید.
در این مرحله از طرز تهیه خمیر پیتزا روغن زیتون و بیکینگ پودر و شیر را به مایه خمیر بیفزایید و مواد را با یکدیگر ترکیب نمایید سپس آرد را به صورت آرام آرام به مایه خمیر بیفزایید و مواد را همزمان هم بزنید تا از گلوله شدن آرد جلوگیری شود سپس خمیر را در مکانی مناسب به مدت 60 دقیقه قرار دهید تا خمیر عمل آید.
طرز تهیه پیتزا استیک و سیر
برای تهیه پیتزا استیک و سیر ابتدا گوشت را بشویید و آن را خرد نمایید سپس گوشت را درون تابه ای مناسب به همراه مقداری روغن تفت دهید تا گوشت ترد و پخته شود.
سپس سیرها را بشویید و پوست آن ها را بگیرید و سیرها را رنده نمایید. در این مرحله از طرز تهیه پیتزا استیک و سیر ، جعفری را خرد کنید و سیر و پنیر پارمسان و جعفری و نمک و روغن را درون مخلوط کن بریزید و مواد را میکس کنید.
خمیر پیتزا را درون سینی فر قرار دهید.
مخلوط مواد میکس شده را روی خمیر پیتزا قرار دهید و روی مخلوط مواد یک لایه پنیر بریزید سپس به لایه بعدی گوشت را بیفزایید و مقداری پنیر روی گوشت بریزید و پیتزا را درون فر با دمای 220 درجه سانتی گراد که از قبل گرم کرده اید به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا پیتزا پخته شود.
پیتزای پخته شده را از درون فر بیرون آورید و آن را به درون ظرفی مناسب برای سرو قرار دهید و به کمک روش های تزیین پیتزا آن را تزیین نمایید.
در این مطلب طرز تهیه پیتزا استیک و سیر را به شما کدبانوهای عزیز آموزش دادیم که امیدواریم از پخت این پیتزای خوش طعم نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری نمایید.