طرز تهیه خورش پیاز خوشمزه و خوش طعم و فوت و فن های پخت این غذا

خورش پیاز خوشمزه و لذیذ یک وعده غذای عالی برای وسط هفته است. در طرز تهیه خورش پیاز نسبت به سلیقه تان می توانید تغییراتی ایجاد کنید، و ممکن است بیشتر روی شعله قرار دهید تا خوب غلیظ شود و یا آب بیشتری به آن اضافه کنید.

طرز تهیه خورش پیاز خوشمزه و خوش طعم و فوت و فن های پخت این غذا

طرز تهیه خورش پیاز بسیار ساده و سریع است و همچنین خوشمزه و لذیذ. این خورش کنار پلو یا همراه با نان به صورت خوراک سرو می شود و برای تنوع در برنامه غذایی بسیار مناسب می باشد.

خورش مرغ و پیاز یکی از معروف ترین غذاهای ایرانیان است، این خورش را به مدل های مختلف تهیه می کنند. ما در این مطلب می خواهیم شما را با نوع دیگری از خورش آشنا کنیم. همان طور که می دانید از مرغ در تهیه انواع غذاها می توان استفاده کرد و جایگزین خوبی به جای گوشت گوسفند و گوساله است. گوشت مرغ منبع خیلی خوبی برای تامین پروتئین بدن ما است اما با این حال پوست مرغ دارای مقدار زیادی چربی اشباع است به همین دلیل قبل پخت باید به طور کامل پوست آن را جدا کنید. با مرغ خورش های مختلفی همچون خورش مرغ و آلو، خورش مرغ مجلسی و خورش پیاز تهیه می شود.

طریقه درست کردن خورش پیاز

مواد لازم برای خورش پیاز

  • سینه مرغ : 2 عدد خرد شده
  • پیاز : 1 عدد درشت
  • رب گوجه فرنگی : 2 تا 3 قاشق غذاخوری
  • رب انار : 1 قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل، زرد چوبه : به مقدار لازم

طرز تهیه خورش پیاز با طعم ایده آل

برای تهیه خورش پیاز روغن زیتون را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز را اضافه کنید و تفت دهید.

حرارت زیر قابلمه را ملایم تر کنید و تکه های مرغ را به آن اضافه کنید و با نمک و فلفل و زرد چوبه طعم دار کنید و تفت دهید تا سرخ شوند.

سپس رب گوجه فرنگی و رب انار را با هم مخلوط کرده و به مرغ ها اضافه کنید تا کمی سرخ شوند.

آب را تا جایی که روی مرغ ها را بگیرد در قابلمه بریزید و در آن را ببندید.

خورش پیاز بعد از 2 تا 3 ساعت طبخ، آماده است.

برای تزئین خورش پیاز از زرشک یا مقداری جعفری و شوید تازه استفاده کنید.

طرز تهیه خورش پیاز

نکات :

  • پیاز را باریک ریز کنید تا خورش پیاز شما ظاهر خوبی پیدا کند.
  • می توانید برای طرز تهیه خورش پیاز از پیاز کمتری استفاده کنید، ولی فراموش نکنید که این خورش پیاز است.
  • سرخ کردن رب باعث می شود طعم و بوی خامی آن گرفته شود و تاثیر منفی روی طعم خورش نگذارد. و همچنین سرخ کردن رب باعث خوشرنگ تر شدن خورش در پایان کار می شود.
  • اگر طعم شیرین این خورشت را دوست ندارید از رب انار بیشتری استفاده کنید تا خوشمزه تر شود.
  • بسته به میل شما ادویه می تواند تغییر کند، در خورش پیاز می توانید از کمی ادویه خورشی، کاری و مقداری دارچین استفاده کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان