ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه خورش جعفری یک غذای گیلانی و خوشمزه

طرز تهیه خورش جعفری بسیار ساده است، فقط کافی است طبق مراحلی که گفته می شود پیش بروید تا این خورش گیلانی را تهیه و در کنار اعضای خانوده تان میل کنید.

طرز تهیه خورش جعفری یک غذای گیلانی و خوشمزه

خورش جعفری یکی از انواع غذا های سنتی استان گیلان می باشد که طرفداران زیادی را به خود جذب کرده است و دارای طعم بسیار خوبی است که با ذائقه های مختلف سازگار است و به راحتی می توانید آن را در منزل تهیه و نوش جان کنید، در ادامه مطلب به شما عزیزان طرز تهیه خورش جعفری را آموزش خواهیم داد.

در مطالب گذشته به شما عزیزان طرز تهیه انواع خورش ها از جمله : خورش پیاز، خورش کرفس، خورش بامیه و خورش مرغ و آلو را آموزش دادیم در این مقاله شما را با دستور پخت خورش جعفری آشنا خواهیم کرد.

روش تهیه خورش جعفری

مواد لازم جهت تهیه خورش جعفری

  • گوشت چرخ کرده : پانصد گرم
  • بادمجان قلمی : چهار عدد
  • جعفری و تره شسته و ساطوری شده : 250 گرم
  • پیاز : یک عدد متوسط رنده شده
  • روغن : به میزان لازم
  • آبغوره : یک فنجان
  • فلفل : به میزان لازم
  • نمک : به میزان لازم

طرز تهیه خورش جعفری با طعم به یاد ماندنی

در روش تهیه خورش جعفری ابتدا بادمجان ها را پوست گرفته سپس به منظور گرفتن تلخی بر روی آن ها نمک بپاشید و پس از زمان نیم ساعت بادمجان ها را شسته و خشک نمایید.

حالا تره و جعفری ساطوری شده را همراه با مقداری روغن داخل قابلمه بریزید و بر روی حرارت متوسط تفت دهید و پس از زمان هشت دقیقه دو لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید به مدت نیم ساعت بجوشد.

در این مرحله از طرز تهیه خورش جعفری حالا داخل ظرفی پیاز رنده شده و گوشت چرخ کرده بریزید و به آن نمک و فلفل بیافزایید سپس مواد را با دست ورز داده تا مخلوط یکدستی به دست آید.

حالا با مواد به دست آمده گلوله های به اندازه یک گردوی کوچک درست کنید سپس با مقداری روغن داخل تابه تفت دهید و با کمک قاشق کوفته ها را جا به جا کنید تا همه اطرف آن به شکل یکدست سرخ شود.

در این مرحله از نحوه تهیه خورش جعفری حالا کوفته های سرخ شده را به خورش اضافه نمایید و اجازه دهید بر روی حرارت متوسط پخته شوند.

 حال بادمجان ها را در این فاصله با مقداری کمی روغن سرخ کنید سپس از روغن گرفته و کنار بگذارید و در ده دقیقه پایان پخت خورش نمک، فلفل و آبغوره را به میزان دلخواه بیافزایید.

پس از اینکه خورش به روغن افتاد داخل ظرف مناسبی بریزید و بر روی آن بادمجان های سرخ شده قرار دهید، نوش جان.

آموزش تهیه خورش جعفری

نکات تکمیلی

1. در صورت تمایل می توانید از گوشت خورشی به جای کوفته های گوشت استفاده کنید.

2. در تهیه این غذا می توانید از صد گرم لوبیای چشم بلبلی نیز استفاده کنید.

طرز تهیه خورش جعفری با طعم ایده آل

3. خورش جعفری را می توانید با نان یا کته سرو کنید.

4. روش بهتر جهت طبخ سبزیجات بخار پز کردن آن ها می باشد زیرا، باعث می شود ویتامین کمتری از سبزیجات از بین برود.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان