برای پخت خورش ها از انواع روش های مختلف استفاده می شود و اگر شما تمایل دارید در پخت خورشت تنوع ایجاد کنید می توانید انواع خورش های فرنگی نظیر خورش چینی و خورش هندی و … را در منزل بپزید.
نودل سبزیجات و پلو چینی و خورش چینی از انواع غذاهای معروف کشور چین هستند که هر یک دارای طعم و مزه بی نظیری می باشند و شما می توانید این غذاهای لذیذ را در برنامه غذایی خود قرار دهید.
مواد لازم
- سیر : سه حبه
- قارچ : یک پیمانه
- فلفل دلمه ای سبز : یک پیمانه
- فلفل دلمه ای قرمز : یک پیمانه
- کره : 100 گرم
- آرد ذرت : یک قاشق سوپخوری
- سویا سس : 4 قاشق غذاخوری
- گوشت راسته گوساله : یک پیمانه
- فلفل سیاه : به مقدار لازم
- نمک : به مقدار لازم
طرز تهیه خورش چینی در منزل
برای پخت این خورش خوشمزه ابتدا باید کره را از درون یخچال بیرون آورید و آن را در دمای محیط قرار دهید تا نرم شود. سیر کوبیده شده را به همراه کره درون قابلمه ای مناسب بریزید سپس قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید تا سیر به خوبی تفت بخورد.
گوشت را به سیر بیفزایید و آن را مقداری تفت دهید تا رنگ سیر تغییر کنید سپس سس سویا و آرد ذرت و فلفل دلمه ای های خرد شده و نمک را به مواد خورش بیفزایید و اجازه دهید تا مواد خورش به خوبی سرخ شوند.
در این مرحله از دستور پخت خورش چینی چند لیوان آب به مواد خورش بیفزایید و قارچ ها را هم به صورت ورقه ای خرد نمایید سپس نصف قارچ ها را درون خورش بریزید و بعد از اینکه خورش پخته شده و غلیظ شد باقی مانده قارچ ها را به مواد خورش بیفزایید و بعد از گذشت چند دقیقه قابلمه را از روی حرارت گاز بردارید.
خورش را درون ظرفی مناسب برای سرو بریزید و به همراه برنج و سالاد و نوشیدنی دلخواه خود این خورش لذیذ را میل کنید.
در این مطلب با آموزش پخت این غذای خوشمزه چینی آشنا شدید که امیدواریم با توجه به مراحل ذکر شده بتوانید خورش با طعم بی نظیری را در منزل بپزید.