تارت نوعی پیش غذا است که ماده اصلی آن خمیر می باشد و برای پر کردن روی خمیر از میوه جات و گوشت و خردل و … استفاده می شود و شما می توانید این نوع پیش غذا را در منزل به راحتی تهیه نمایید.
تارت کدو حلوایی و تارت کشک بادمجان و تارت خردل از انواع پیش غذاهای خوشمزه و محبوب هستند و شما می توانید این نوع پیش غذاها را برای پذیرایی از مهمان هایتان تهیه کنید.
مواد لازم
- آرد : 500 کیلوگرم
- شیر : یک پیمانه
- خردل : 4 قاشق غذاخوری
- گوجه فرنگی پوست کنده : 6 تا 7 عدد
- نعناء و جعفری ساطوری شده : دو قاشق غذاخوری
- کره ذوب شده : 250 گرم
- فلفل : به مقدار لازم
- نمک : به مقدار لازم
طرز تهیه تارت خردل پیش غذای خوشمزه و خوش طعم
ابتدا آرد را با کره و شیر و مقداری نمک مخلوط نمایید و ورز دهید تا خمیر سفتی ایجاد شود که به دست ها نچسبد و در صورت نیاز نیز مقداری آرد به خمیر اضافه نمایید و مجددا آن را ورز دهید تا چسبندگی خمیر از بین برود.
خمیر را درون ظرف درب بسته ای بریزید و به مدت دو ساعت خمیر را در مکانی مناسب قرار دهید. گوجه فرنگی ها را روی حوله کاغذی قرار دهید تا آب آن ها کشیده شود و بعد از گذشت دو ساعت روی سطحی مناسب را آرد پاشی نمایید و خمیر را روی آن پهن کنید توجه داشته باشید که ضخامت خمیر پهن شده باید بین دو تا سه میلی متر باشد.
در این مرحله از طرز تهیه تارت خردل قالب گردی را آماده نمایید و خمیر را روی آن پهن نمایید سپس خمیر را درون قالب قرار دهید و اضافه خمیرها را به کمک کاردها از دور قالب جدا نمایید و با کمک چنگال کف خمیر را چند سوراخ ایجاد نمایید.
سس خردل را روی خمیر بمالید و گوجه فرنگی را به همراه نعناء و جعفری روی خردل بریزید و تارت خردل را به مدت 30 دقیقه درون فر با دمای 220 درجه سانتی گراد قرار دهید تا پخته شود سپس تارت را بعد از مدت زمان ذکر شده از درون فر بیرون آورید و بعد از اینکه تارت خنک شد آن را درون ظرفی مناسب قرار دهید سپس این پیش غذای خوش طعم را تزیین نمایید.
در این مطلب آموزش دستور تهیه تارت خردل را در اختیار شما همراهان عزیز و گرامی قرار داده ایم که امیدواریم از تهیه این پیش غذای مناسب نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری نمایید.