کلم باعث تشدید گواتر می‌شود

کلم‌ها به ویژه کلم بروکلی و بروکسل با داشتن نوعی ماده به نام تیوسیانات با ایجاد نوعی حالت رقابتی در جذب ید موجود در مواد غذایی در سطوح سلولی، منجر به افزایش شدت گواتر در افراد می‌شود.

سرویس سبک زندگی فردا: کلم یکی از سبزیجات پرخاصیتی است که در موارد بسیاری مورد استفاده قرار می‌گیرد و هم اینکه به در سالاد به همراه غذا خورده می‌شود. کلم‌ها به ویژه کلم بروکلی و بروکسل با داشتن نوعی ماده به نام تیوسیانات با ایجاد نوعی حالت رقابتی در جذب ید موجود در مواد غذایی در سطوح سلولی، منجر به افزایش شدت گواتر در افراد می‌شود. در ادامه این مطلب را به نقل از آشپزباشی بخوانید.

کلم، گواتر را تشدید می‌کند 
 
مصرف روزانه یک قاشق چای خوری نمک یددار مانع از بروز گواتر می‌شود، در حال حاضر کمبود ید همچنان، شایع‌ترین علت ایجاد بیماری گواتر در جهان است و به همین منظور افراد بلکه به دلایل مختلف همچون داشتن مشکلات قلبی، کلیوی و فشار خون منع مصرف نمک دارند می‌توانند با مصرف ماهی و میگو به میزان یک الی 2 دفعه در هفته، ید مورد نیاز بدن را تامین کنند و این در حالی است که بدن انسان به طور طبیعی روزانه فقط به 150 میکروگرم ید نیاز دارد که در صورت نرسیدن به مقادیر بسیار ناچیز از این عنصر، غده تیروئید دچار اختلال در عملکرد شده و خطر گواتر آن را تهدید می‌کند.

علت انتخاب شیوه جراحی برای رفع گواتر شدید را سریع و کم عارضه بودن این درمان نسبت به شیوه ید رادیواکتیو عنوان کردند و در شیوه ید رادیواکتیو برای رفع تمام آثار اشعه ساطع شده به بدن حداقل 6 الی 1 سال باید صبر کرد و این امر می‌تواند برای خانم هایی که قصد بارداری دارند به صورت ایجاد عوارض جنینی بر روی جنین در دوران بارداری اثر گذارد.
 
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان