حمید حاج اسماعیلی کارشناس حوزه کار و کارگر در گفتوگو با خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: معافیت مالیاتی نوعی حمایت از گروهها، اقشار، بخشهای مختلف بازار کار و حقوقبگیران (کارمندان و کارگران) در هر کشور است.
او با بیان اینکه در کشور ما هم بحث معافیت مالیاتی در قالب حمایت از حقوق بگیران (کارگران و کارمندان) هر سال از طریق بودجه کل کشور و تصویب آن در مجلس اتفاق میافتد، گفت: معافیت مالیاتی موضوع ماده 84 مالیاتهای مستقیم است که حقوق بگیران به نسبت دستمزدی که دریافت میکنند معمولاً از آنها مالیات کسر میشود.
حاج اسماعیلی ادامه داد: دولت برای افرادی که دستمزد پایینی دارند، معافیت مالیاتی از طریق بودجه کشور در نظر میگیرد.
این کارشناس حوزه کار و کارگر تصریح کرد: دولت معافیت مالیاتی را در قالب موضوع ماده 84 قانون مالیاتهای مستقیم از طریق قانون بودجه به مجلس پیشنهاد میدهد.
او با بیان اینکه مجلس ممکن است پیشنهاد دولت را تصویب کند و یا ممکن است در کمیسیونهای مختلف رویه جدایی را در نظر بگیرد، عنوان کرد: در سال 99 با توجه به بودجه کل کشور کارگران و کارمندانی که تا سقف 3 میلیون تومان دستمزد میگیرند، معاف از مالیات هستند.
حاج اسماعیلی گفت: این مقدار حدود 13 ماه برای کارگران و کارمندان در نظر گرفته میشود، چرا که علاوه بر 12 ماه حقوق یک ماه به عنوان پاداش از مالیات معاف هستند.
این کارشناس حوزه کار و کارگر با بیان اینکه برای افرادی که بیشتر از 3 میلیون دستمزد دارند، دولت درصدی را به عنوان مالیات در نظر میگیرد، ادامه داد: حقوقهای بالای 3 میلیون تا 7 میلیون، 10 درصد و دستمزدهای بالای 10 میلیون 15 تا 25 درصد مالیات پرداخت میکنند.
بیشتربخوانید:
خبر خوش به مددجویان بهزیستی/ اعطای مجوز واردات سالانه 500 دستگاه خودرو به کشور
معافیت مالیاتی کارفرمایان بکارگیرنده مددجویان بهزیستی
مزایای گواهینامه شغلی برای افراد شاغل خارج از کشور چیست؟
افرادی که مشاغل خانگی دارند، بیمه میشوند
270 هزار خانوار طی سه سال گذشته از چرخه حمایتی کمیته امداد خارج شدند