دستور تهیه پای سیب زمینی پنیری

آیا تا به حال پای سیب زمینی پنیری درست کرده اید؟ به نظر من غذای خیلی خیلی راحت و خوشمزه ای میتونه باشه. یک وعده غذای راحت و کم هزینه و در عین حال خوشمزه. من خودم دوست دارم این غذا رو همراه با جوجه یا مرغ سرخ شده سرو کنم. البته همراه با تخم مرغ و سالاد هم عالی میشه.

دستور تهیه پای سیب زمینی پنیری

آیا تا به حال پای سیب زمینی پنیری درست کرده اید؟ به نظر من غذای خیلی خیلی راحت و خوشمزه ای میتونه باشه. یک وعده غذای راحت و کم هزینه و در عین حال خوشمزه. من خودم دوست دارم این غذا رو همراه با جوجه یا مرغ سرخ شده سرو کنم. البته همراه با تخم مرغ و سالاد هم عالی میشه.

پای سیب زمینی پنیری

پای سیب زمینی پنیری

مواد مورد نیاز:

  • 6 عدد سیب زمینی بزرگ خرد شده (در این دستور سیب زمینی قرمز استفاده شده است می توانید به جای آن سیب زمینی معمولی استفاده کنید.)
  • 2 عدد پیاز زرد خرد شده.
  • 2 قاشق غذاخوری خامه سنگین
  • 2 قاشق غذاخوری کره
  • ½ قاشق چای خوری فلفل سیاه
  • ¼ قاشق چای خوری نمک
  • 200 گرم پنیر چدار رنده شده
  • آویشن تازه

پای سیب زمینی پنیری

فر را روی دمای 400 درجه گرم کنید. یک قابلمه آب را همراه با نمک بجوشانید. سپس سیب زمینی و پیاز را اضافه کنید و کمی صبر کنید تا نرم شوند. (تقریبا 8 دقیقه)

سپس آبکشی کنید و داخل ظرف بزرگی بریزید. خامه، کره، فلفل و نمک را اضافه کنید و له کنید تا کاملا نرم شود. سپس نصف پنیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

پای سیب زمینی پنیری

مواد را در ظرفی دیگر بریزید، باقیمانده پنیرها را روی آن بپاشید و به مدت 25 دقیقه در فر قرار دهید.

پای سیب زمینی پنیری

سپس سرو کنید.

پای سیب زمینی پنیری

پای سیب زمینی پنیری

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان