آیا تا به حال پای سیب زمینی پنیری درست کرده اید؟ به نظر من غذای خیلی خیلی راحت و خوشمزه ای میتونه باشه. یک وعده غذای راحت و کم هزینه و در عین حال خوشمزه. من خودم دوست دارم این غذا رو همراه با جوجه یا مرغ سرخ شده سرو کنم. البته همراه با تخم مرغ و سالاد هم عالی میشه.
مواد مورد نیاز:
- 6 عدد سیب زمینی بزرگ خرد شده (در این دستور سیب زمینی قرمز استفاده شده است می توانید به جای آن سیب زمینی معمولی استفاده کنید.)
- 2 عدد پیاز زرد خرد شده.
- 2 قاشق غذاخوری خامه سنگین
- 2 قاشق غذاخوری کره
- ½ قاشق چای خوری فلفل سیاه
- ¼ قاشق چای خوری نمک
- 200 گرم پنیر چدار رنده شده
- آویشن تازه
فر را روی دمای 400 درجه گرم کنید. یک قابلمه آب را همراه با نمک بجوشانید. سپس سیب زمینی و پیاز را اضافه کنید و کمی صبر کنید تا نرم شوند. (تقریبا 8 دقیقه)
سپس آبکشی کنید و داخل ظرف بزرگی بریزید. خامه، کره، فلفل و نمک را اضافه کنید و له کنید تا کاملا نرم شود. سپس نصف پنیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
مواد را در ظرفی دیگر بریزید، باقیمانده پنیرها را روی آن بپاشید و به مدت 25 دقیقه در فر قرار دهید.
سپس سرو کنید.