اسوتلانا فووس متخصص تغذیه در روسیه اعلام نمود که کلم بروکلی به مبارزه با یبوست، عادی سازی دستگاه گوارش و محافظت از بدن در برابر سرطان کمک میکند. به گفته وی، کلم بروکلی با داشتن ویتامینهای B9 (اسید فولیک)، ویتامین سی (به اندازه 89 میلی گرم در هر 100 گرم) و بتاکاروتن یکی از سالمترین گونههای سبزیجات است.
کلم بروکلی یک غذای کم کالری است، تنها 34 کالری در 100 گرم دارد. این متخصص یادآور میشود که این امر باعث میشود که ترکیب این سبزی با ماهی یا گوشت برای بدن بسیار مفید باشد.
این متخصص تغذیه در ادامه گفت: "کلم بروکلی حاوی انواع مختلف فیبر - سلولز، پکتین، لیگنین است. این مواد به مبارزه با یبوست، تسهیل عملکرد روده و محافظت در برابر سرطان کمک میکنند. این محصول به طولانی شدن جوانی و کاهش وزن کمک میکند. "
بیشتر بخوانید:
این متخصص در عین حال توصیه میکند که از کلم بروکلی نیمه پخته شده استفاده کنید - بعد از سه تا چهار دقیقه بخارپز مواد مفید خوراکی در بروکلی همچنان حفظ میشود. بلانچینگ روش خوب دیگری برای لذت بردن از عطر و طعم کلم است.
در این روش، شما باید آب را به جوش بیاورید، سبزیجات را به مدت 30-60 ثانیه در آن قرار دهید (به طوری که نرم شوند) و فوراً آنها را در آب یخ قرار دهید تا روند پخت و پز متوقف شود. این روش پخت و پز سبزیجات را روشن نگه میدارد و آنها را خوش مزهتر میکند. "
در عین حال، سوتلانا فووس خاطرنشان کرد که استفاده از کلم بروکلی، جوانه بروکسل و گل کلم میتواند بر سلامتی افراد مبتلا به کم کاری تیروئید تأثیر منفی بگذارد.
منبع: اسپوتنیک