شناسه : ۲۰۸۷۵۲ - یکشنبه ۷ خرداد ۱۳۹۶ ساعت ۱۹:۱۶
خوشمزه روز: طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی [تماشا کنید]
سوپی که در این مطلب برایتان انتخاب کرده ایم در آرام پز و به مدت ۵ تا ۶ ساعت پخته می شود. سپس باید آن را در غذاساز ریخته و وقتی به شکل پوره در آمد، سرو کنید. برای آگاهی از روش تهیه این غذا با روزیاتو همراه باشید.
سوپی که در این مطلب برایتان انتخاب کرده ایم در آرام پز و به مدت 5 تا 6 ساعت پخته می شود. سپس باید آن را در غذاساز ریخته و وقتی به شکل پوره در آمد، سرو کنید. برای آگاهی از روش تهیه این غذا با روزیاتو همراه باشید.
مواد لازم
- نصف یک عدد پیاز زرد بزرگ
- 2 حبه سیر خرد شده
- 1 عدد هویج بزرگ
- 4 پیمانه آب سبزیجات کم نمک
- 1 کیلوگرم گوجه فرنگی
- 1 قاشق چایخوری نمک دریایی
- 1 قاشق چایخوری ریحان خشک
- 1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 3/4 پیمانه ریحان خرد شده
- نصف پیمانه شیر بادام شیرین
طرز تهیه
- سیر، پیاز، هویج، آب سبزیجات، گوجه فرنگی ها، ریحان خشک شده، فلفل سیاه و نمک دریایی را درون آرام پز ریخته و خوب هم بزنید.
- آن ها را به مدت 3 تا 4 ساعت با درجه بالا بپزید.
- پس از پخت، سوپ را درون غذاساز بریزید تا کاملا پوره و یکدست شود. یا با گوشت کوب برقی آن را له کنید.
- شیر بادام و ریحان را افزوده و دوباره هم بزنید.
- این سوپ را می توانید با برگ های تازه ریحان تزئین و سرو کنید.