خبرگزاری تسنیم: با نگاهی به رسانه های رژیم صهیونیستی شاهد آن هستیم هر گاه مسئله فرار به جلو در دستورکار رسانههای این رژیم قرار میگیرند ، به مسئله محل حضور سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان پناه آورده و تلاش میکنند ادعا کنند که از محل حضور وی اطلاع داشته اما فعلا قصدی برای هدف قرار دادن وی ندارند.
در این که مطرح شدن این مسئله آن هم در این شرایط خاص یک جنگ روانی در مقابل شکست و انفعال رژیم تل آویو در مقابل جنگ روانی حزب الله است شکی نیست به ویژه که به اعتقاد کارشناسان اگر آنگونه که صهیونیستها ادعا میکنند از محل اقامت دبیر کل حزب الله اطلاع داشتند به طور حتم در راستای خوی تروریستی خود لحظهای در هدف قرار دادن آن نقطه تردیدی نخواهند داشت.
با این حال در راستای این جنگ روانی عاموس یادلین رئیس اسبق شعبه اطلاعات نظامی ارتش صهیونیستی (امان) در گفتگویی با شبکه 12 تلویزیون این رژیم آغاز این ادعاها را کلید زد ، بعد از او بود که گادی آیزنکوت رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی هم همین ادعا را تکرار کرد ، این در حالی است که او یک ماه قبل تر بدون اشاره به وجود چنین اطلاعاتی اعلام کرده بود از دیدگاه تل آویو (سید) حسن نصرالله یک هدف مشروع برای تل آویو است.
تسافی یحزقیلی تحلیلگر امور عربی شبکه 13 تلویزیون رژیم صهیونیستی هم ادعا کرده بود تل آویو اطلاعات موثقی در مورد محل حضور دبیر کل حزب الله لبنان در اختیار دارد .
اما نکته مهم تری پرسشی است که یحزقیلی بعد از یادلین مطرح کرد و نوشت: بعد از آن چه میشود؟
به اعتقاد کارشناسان پاسخ به این پرسش است که حتی در صورت صحت ادعای سران صهیونیست رژیم تل آویو را متوقف و از این کار بازداشته است.
به بیانی دیگر حتی در صورت صحت این ادعا وقتی ارتش رژیم صهیونیستی به دلیل هدف قرار دادن یکی از کادرهای حزب الله حدود 2 هفته است که نظامی این رژیم روی یک پا در مرز لبنان در انتظار واکنش مبارزان حزب الله به خودمی لرزد و به سوی درخت و اشباح شلیک میکند ، در صورت هدف قرار دادن رهبر حزب الله چه بر سرش خواهد آمد.
بر اساس اطلاعاتی که در رسانههای صهیونیستی منتشر و در رسانههای مختلف هم به آن استناد شده است ، رژیم صهیونیستی بعد از شکست در جنگ 33 روزه یک گروه عملیاتی ـ اطلاعاتی متشکل از عناصر موساد (سرویس اطلاعات خارجی رژیم صهیونیستی ) ، شاباک (سرویس امنیت داخلی رژیم صهیونیستی ) و امان (شعبه اطلاعات نظامی ارتش صهیونیستی) را مکلف به پیگیری شبانه روزی تحرکات سید حسن نصر الله و جمع آوری 24 ساعته هر نوع اطلاعاتی در مورد وی کرد .
بر اساس اعتراف رسانههای صهیونیستی که پیش از مسائل اخیر منتشر شده است ، تا به امروز اطلاعات در مورد سید حسن نصر الله بسیار کم بود و آنقدر ناچیز است که هیچ عملیاتی در چارچوب آن امکان اجرا ندارد.
شاید فغان و فریاد یوسی میلمن تحلیلگر روزنامه عبری زبان هاآرتص در اوج جنگ 33 روزه در سال 2006 که این روزها سالروز آن را پشت سر می گذاریم همچنان برای مراکز رسانهای و حتی امنیتی و اطلاعاتی صهیونیستی پا برجا باشد که "تو را خدا این حسن نصر الله کجاست؟".
چهارده سال است که رژیم صهیونیستی همچنان در شوک شکست جنگ 33 روز است ، نمادهایی از این شوک را در درگیری اخیر نظامی ارتش صهیونیستی با درختچه های مرزی میتوان ملاحظه کرد.
این که سران رژیم صهیونیستی حزب الله و به تبع آن سید حسن نصرالله را بزرگترین تهدید بالفعل برای ادامه بقای خود می دانند امر پنهانی نیست و در این گیر و دار تلاش دارند تا حداقل آرزوهای خود را به شکل دیگری به افکار عمومی جهان بازگو کنند گرچه نظر سنجیهای صورت گرفته از جامعه صهیونیستی بارها ثابت کرده است صهیونیستها سخنان سید حسن نصر الله را بیشتر از سران خود باور دارند.