یک متخصص تغذیه به تشریح نه ماده غذایی مفید برای سلامت قلب و عروق پرداخت. ریتم زندگی مدرن و رژیم غذایی ناسالم بر وضعیت سیستم قلبی-عروقی تأثیر منفی میگذارد.
فاطما بایسال یوسف، متخصص تغذیه معتقد است که تغذیه مناسب کلید قلب سالم است. این متخصص تغذیه به تشریح مواد غذایی که باید در رژیم غذایی هر فرد برای داشتن قلبی سالم وجود داشته باشد، میپردازد.
سیر اثر مفیدی بر رگهای خونی دارد و خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی را کاهش میدهد. یوسف توصیه میکند که هر روز یک حبه سیر بعد از له شدن باید خورده شود.
ماهی و روغن ماهی از لخته شدن خون جلوگیری میکند و اسیدهای چرب امگا 3 موجود در آن دارای خواص آنتی اکسیدان بالایی هستند. این متخصص توصیه میکند که ماهی به صورت کبابی یا بخارپز مصرف شود.
گردو و
فندق سرشار از اسیدهای امگا 3 و ویتامین E. هستند که دارای خواص آنتی اکسیدان بالا و همچنین منیزیم و فیبر هستند. یوسف توصیه میکند شش تا هفت مغز فندق و دو تا سه عدد گردو، سه بار در هفته خورده شوند.
بذر کتان همچنین خطر بیماریهای قلبی را کاهش میدهد. این پزشک توصیه میکند که یک قاشق غذاخوری دانه کتان تازه آسیاب شده در روز خورده شود و یا به غذاهایی مانند ماست یا سوپ اضافه شود.
آرد جو دوسر، چاودار و آردهای غلات کامل دارای ویتامینهای B. و E. و مفید برای سلامتی هستند. چای سبز به دلیل اینکه حاوی پلی فنولها که خاصیت آنتی اکسیدانی دارند، است از بروز بیماریهای قلبی عروقی جلوگیری میکند.
یوسف همچنین به فواید
انگور قرمز،
گوجه فرنگی و
هندوانه که دارای خواص آنتی اکسیدانی و مفید برای سلامت قلب هستند، اشاره میکند.
منبع: اسپوتنیک