خطرات انگور میتواند به تندرستی انسان آسیب برساند. ولادیمیر ویکولوف متخصص کشاورزی خطرات مصرف انگور را فاش ساخت و گفت که تمام انواع انگورهای خوراکی حاوی مقدار زیادی قند است که عمدتا به شکل گلوکز و فروکتوز است که بسرعت جذب میشود.
به گفته کارشناس، شخصی که حدود یک کیلو انگور مصرف کند، 150 گرم فروکتوز وارد بدنش میشود که یک ضربه جدی برای ارگانیزم است. افزون بر آن، برای سالم ماندن انگور، دائما تاکستانها با انواع محلول شیمیایی برای از بین بردن آفتها محلول پاشی میشوند. از اینرو انگور قبل از مصرف باید بخوبی شسته و پاک شود.
شایان ذکر است که به گفته پزشکان، هسته انگور دارای ویتامینهای А, Е. و К. و روغن طبیعی است که تمام این مواد باعث تحکیم سلولها و جوانی میشوند.
انگور همچنین حاوی موادی از گروه استروژن رسوراتول گیاهی است که باعث کاهش سطح کلسترول در خون و روند التهابی در عروق میشود. انگور میوهای است که اگر در مصرف آن افراط نشود، تأثیر خوبی بر کل بدن میگذارد.
منبع: اسپوتنیک