لازانیا سبزیجات از انواع غذاهای خوشمزه و پر طرفدار است، در دستور ساخت لازانیا سبزیجات از انواع سبزیجات و ادویه های مختلف استفاده می شود، که ترکیب این مواد طعم فوق العاده ای را به لازانیا می دهد. لازانیا را می شود با فر یا بدون فر نیز تهیه نمایید.
در روزهای قبل طرز تهیه لازانیا با گوشت چرخ کرده و لازانیای ایتالیایی محبوب و خوشمزه را به شما همراهان گرامی آموزش دادیم، دستور پخت لازانیای سبزیجات آموزشی است که در این مطلب به آن می پردازیم.
مواد لازم:
- پیاز : 1 عدد
- سیر : 3 حبه
- کدو : 40 گرم
- نمک : به میزان لازم
- فلفل : به میزان لازم
- پنیر پیتزا : به میزان لازم
- خمیر لازانیا : به میزان لازم
- گوجه فرنگی : 200 گرم
- جعفری خرد شده : مقداری
- روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری
- پودر برگ پونه خشک شده : مقداری
طرز تهیه لازانیا سبزیجات :
پیاز ها پوست گرفته بشویید، و به صورت نگینی خرد کنید. در ظرفی مقداری روغن زیتون بریزید، در روی حرارت قرار داده، پیاز ها را درون آن بریزید تفت دهید تا طلایی شوند.
گوجه های گیلاسی را نصف کرده و اگر گوجه فرنگی ها درشت بودند به شکل نگینی ریز کنید، کدو خرد شده، سیر خرد شده و سبزی خرد شده را درون پیاز بریزید، سپس ادویه و پودر پونه خشک را اضافه کنید.
سپس در روی حرارت ملایم قرار داده و تفت دهید. در مرحله بعدی ظرفی را آب بریزید و در روی حرارت قرار دهید تا جوش آید، نودل لازانیا را در آب بجوشانید، کمی که نرم شد از هم جدا کنید.
سس گوجه فرنگی را روی آن پخش کنید، مقدار کمی از پنیر ها را روی لازانیا ریخته و مقدار کمی از مواد را به آن اضافه کنید، دوباره کمی پنیر اضافه کرده و خمیر لازانیا را به صورت حلقه ای بپیچید،
راه دیگری هم وجود دارد که دو لایه از لازانیا را به ترتیب مواد و پنیر ریخته و در روی هم قرار دهید، می توانید در روی آن از گوجه فرنگی نیز استفاده نمایید. سپس آن ها را مانند نمونه بپیچید.
فر را که از قبل با دمای 220 درجه سانتیگراد گرم کرده اید، لازانیا را درون آن قرار دهید، بعد از بیست دقیقه لازانیا آماده سرو است.
روش تهیه لازانیای بدون فر
لازانیای از جمله غذا های ایتالیایی خوشمزه و پرطرفدار به خصوص در بین کودکان است که به روشهای مختلفی تهیه می شود، در ادامه آموزش طبخ لازانیای سبزیجات می توانید با دستور تهیه لازانیای قارچ و گوشت و بدون نیاز به فر آشنا شوید.
مواد لازم
- لازانیا/ 2 بسته
- گوشت چرخ کرده/ 500 گرم
- سوسیس/ 300 گرم
- قارچ/ 500 گرم
- سس کچاب/ یک عدد
- فلفل دلمه ای/ یک عدد
- پنیر پیتزا/ 500 گرم
- پیاز خرد شده/ یک عدد
- نمک و فلفل سیاه/ به مقدار لازم
- روغن/ به مقدار لازم
دستور تهیه لازانیای قارچ و گوشت
در ابتدا باید مواد میانی لازانیا را تهیه کنید، برای این منظور یک عدد پیاز را خرد کرده و با روغن سرخ کنید، بعد گوشت را به آن اضافه کنید و به همراه پیاز تفت دهید تا جایی که رنگ آن تغییر کرده و قهوه ای رنگ شود، سپس سوسیس های خرد شده را اضافه کنید و بعد فلفل دلمه ای ها ریز شده را افزوده و همه مواد را با هم تفت دهید، در همین حین نمک و فلفل را نیز بیفزایید، سس کچاب را نیز اضافه کرده و اجازه دهید به خوبی مواد پخته شده و مخلوط مواد به صورت سس غلیظی درآید.
برای اینکه قارچ ها له نشوند، می توانید آن را در تابه ای جداگانه سرخ کنید و به آن نمک و فلفل اضافه کنید، اکنون که سس لازانیا آماده شد، می توانید لازانیا ها را داخل قابلمه آب جوش بریزید و مطابق دستور پخت ذکر شده روی بسته آن بپزید و آبکش کنید.
در مرحله بعدی تهیه لازانیا، تابه ای مستطیل شکل را بردارید و کف آن را چرب کنید و بعد چند ورق لازانیا را بچینید و سپس سطح آنها را با مواد گوشتی، قارچ و مقداری پنیر بپوشانید، برای لایه بعدی دوباره چند ورق لازانیا چیده و مرحله قبلی را تکرار کنید، می توانید چند لایه را به همین ترتیب ادامه دهید تا زمانی که مخلوط مکواد میانی به اتمام برسد و لایه آخر را نیز مواد گوشت و پنیر قرار دهید، سپس درب تابه را ببندید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید و نیم ساعت زمان دهید تا به خوبی پخته شده و آماده شود، بعد می توانید آن را به همراه سس دلخواه نوش جان کنید.
امیدواریم از روش پخت لازانیا سبزیجات در منزل نهایت استفاده را برده باشید، لازانیا را می توانید بعد از پخته شدن، به کمک روشهای تزیین لازانیا به زیبایی تزیین کنید.