روش تهیه ادویه برای پخت ماهی

در این مطلب قصد داریم روش تهیه ادویه ماهی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

روش تهیه ادویه برای پخت ماهی
به گزارش خراسان،همیشه ماهی جزو غذا‌هایی بوده است که متخصصان تغذیه به خوردن آن سفارش می‌کنند، اما در طب سنتی به این نکته اشاره شده است که طبع ماهی سرد است و باید در کنار آن از مصلحاتی استفاده کرد تا سردی آن کمتر شود. در ادامه به ادویه‌هایی اشاره می‌شود که هم بوی زهم ماهی و مرغ را می‌گیرد و هم طبع آن‌ها را معتدل می‌کند.

ادویه مرغ و ماهی
برای از بین بردن بوی مرغ و ماهی بهترین ادویه زنجبیل و پودر سیر است.

پودر تخم گشنیز

این ادویه طعم بسیار خوبی به ماهی می‌دهد.

پودر سیر و پیاز

در صورت دسترسی نداشتن به این ادویه

می‌توانید از سیر و پیاز تازه استفاده کنید.

فلفل سیاه

فلفل سیاه علاوه بر خوشمزگی غذا‌ها سبب از بین رفتن بوی بد آن‌ها می‌شود.

بیشتربخوانید:

10روش برای از بین بردن بوی ماهی


درست کردن ادویه ماهی

پودر سیر- 2 قاشق سوپ‌خوری

فلفل سیاه - یک قاشق سوپ‌خوری

فلفل قرمز- 6 عدد

تخم گشنیز- 2 قاشق سوپ‌خوری

زردچوبه - 2 قاشق سوپ‌خوری

زیره سبز-یک قاشق سوپ‌خوری

همه مواد را به صورت پودر با هم مخلوط و در ظرفی در دار در مکانی خنک و خشک و تاریک نگهداری کنید.

بیشتربخوانید:

راه‌های تشخیص ماهی سالم از فاسد

7ترفند پخت ماهی

 

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان