لونگی بادمجان از انواع غذاهای لذیذ و خوشمزه است و این غذا مخصوص شهر آستارا و تالش می باشد و شما می توانید آن را به راحتی در منزل تهیه کنید. در طرز تهیه لونگی بادمجان از گردو و بادمجان و سیب و پیاز و رب انار و ادویه استفاده می شود.
با بادمجان غذاهای مختلفی نظیر لونگی بادمجان و بادمجان شکم پر و دلمه بادمجان و حلیم بادمجان را می توانید بپزید همچنین بهتر است شما این غذاها را در برنامه غذایی خود قرار دهید تا تنوع ایجاد کنید.
مواد لازم
- بادمجان : 5 عدد
- گردو : 150 گرم
- سیب : یک عدد
- پیاز : یک عدد
- رب انار : دو تا سه قاشق غذاخوری
- زردچوبه : به میزان لازم
- نمک : به میزان لازم
طرز تهیه لونگی بادمجان در منزل
برای تهیه لونگی بادمجان ابتدا پوست بادمجان ها را بگیرید و وسط آن ها را به کمک چاقو شکاف کم عمق و طولی را بدهید سپس به بادمجان ها نمک بزنید و اجازه دهید تا تلخی آن ها از بین برود.
گردو را آسیاب کنید تا به صورت کامل پودر شود سپس پیاز را رنده ریز کنید و آب آن را به صورت کامل بگیرید و درون تابه ای مناسب پیاز را تفت دهید. به پیاز تفت داده شده زردچوبه را بیفزایید و زردچوبه را مقداری تفت دهید سپس سیب را رنده ریز نمایید و آب آن را بگیرید و سیب را به پیاز بیفزایید و آن را تفت دهید. گردوی آسیاب شده را به مخلوط سیب و پیاز بیفزایید و آن را تفت دهید و اجازه دهید تا گردو به روغن بیفتد.
رب انار و نمک را به مخلوط مواد بیفزایید و مواد را هم بزنید تا با رب مخلوط شوند. توجه داشته باشید رب انار را بهتر است به تدریج به مخلوط گردو بیفزایید تا مواد به طعم دلخواه تان برسند.
بادمجان ها را سرخ کنید و آن ها را از قسمت شکاف شان باز نمایید سپس به مقدار دلخواه از مخلوط گردو را در وسط بادمجان ها قرار دهید و لونگی ها را درون ظرفی مناسب برای سرو قرار دهید.
در این مطلب با دستور تهیه لونگی بادمجان لذیذ و سالم در خدمت شما عزیزان بودیم که امیدواریم با توجه به مراحل ذکر شده بتوانید این نوع غذا را در منزل به راحتی بپزید.