مجی خورش که به خورش عدس شمالی نیز معروف می باشد از انواع غذاهای محلی لذیذ و سالم است. در طرز تهیه مجی خورش از عدس و مغز گردو و تخم مرغ و پیاز و رب انار و آب و فلفل سیاه و نمک و زردچوبه استفاده می شود.
باقالا قاتق و مجی خورش و ترش تره و واویشکا از انواع غذاهای شمالی محبوب و پرطرفدار می باشند و اگر شما تمایل دارید در برنامه غذایی تان تنوع ایجاد کنید بهتر است از پخت این غذاها غافل نشوید.
مواد لازم برای 4 نفر
- عدس : 250 گرم
- سیب زمینی : دو عدد
- مغز گردو : 1 پیمانه
- تخم مرغ : 2 عدد
- رب انار : 3 قاشق سوپخوری
- پیاز متوسط : 4 عدد
- آب : 5 پیمانه
- فلفل سیاه : به مقدار لازم
- نمک : به مقدار لازم
- زردچوبه : به مقدار لازم
طرز تهیه مجی خورش
برای تهیه این نوع خورش ابتدا عدس را به همراه سیب زمینی و یک عدد پیاز خرد شده و سه پیمانه آب درون قابلمه ای مناسب بریزید سپس قابلمه را روی حرارت گاز قرار بدهید و اجازه دهید تا مواد پخته شوند.
بعد از اینکه مواد خورش پخته شدند آن ها را پوره کنید سپس باقی مانده پیازها را خرد نمایید سپس آن ها را سرخ کنید و زردچوبه را به پیازها بیفزایید و پیاز را به مخلوط مواد پوره شده بیفزایید و مغز گردو و رب انار و نمک و فلفل سیاه و دارچین و دو پیمانه آب را به مواد پوره شده بیفزایید و مخلوط مواد را روی حرارت ملایم قرار بدهید تا خورش به غلظت لازم برسد.
در دستور تهیه مجی خورش در اواخر پخت تخم مرغ ها را درون خورش بشکنید و بعد از اینکه تخم مرغ ها سفت و پخته شدند خورش را درون ظرفی مناسب برای سرو بریزید.
در این بخش از آشپزی مجله آرگا با دستور تهیه مجی خورش خوشمزه و خوش طعم در خدمت شما همراهان عزیز و گرامی بودیم که امیدواریم از پخت این خورش بی نظیر نهایت لذت را ببرید.