ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه خورش کدو حلوایی بسیار خوشمزه و ایده آل

طرز تهیه خورش کدو حلوایی از انواع خورشت های خوشمزه است که بیشتر متناسب با فصل سرد است. اگر چه در فصل تابستان نیز تهیه می شود. از آنجایی که کدو حلوایی جزء سبزیجات کم کالری است، ما در این مطلب تهیه خورش کدو حلوایی با طعم آلو را به شما پیشنهاد می کنیم.

طرز تهیه خورش کدو حلوایی بسیار خوشمزه و ایده آل

کدو حلوایی به عنوان ماده اصلی در دستور پخت خورش کدو حلوایی مورد استفاده قرار می گیرد. کدو حلوایی همان طور که از نامش پیداست، سریع پخته می شود و زمان کمی برای آماده کردن آن احتیاج دارید، بنابراین اگر شما نیز به علاقه زیادی به طرز تهیه خورش کدوحلوایی در منزل دارید بهتر است تا پایان مطلب همراه ما باشید.

کدو حلوایی دارای بافتی نرم و لطیف است و طعم شیرین دارد و با وجود شیرین بودن، بسیار کم کالری است. به همین علت در بسیاری از رژیم ها توصیه می شود و در بسیاری از دسرها و غذاها مورد استفاده قرار می گیرد. این خورش خوشمزه نیز همچون خورش بامیه و خورش قیمه بادمجان می تواند به برنامه غذایی شما تنوع زیادی ببخشد.

دستور پخت خورش کدو حلوایی با طعم آلو

مواد لازم :

  • گوشت خورشتی: 300 گرم
  • پیاز: 2 عدد متوسط
  • کدو حلوایی: یک کیلوگرم
  • آلو بخارا: 100 گرم
  • زعفران محلول در آب: یک قاشق سوپ خوری
  • روغن مایع: به مقدار کافی جهت سرخ کردن
  • دارچین: یک قاشق چای خوری کامل
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه خورش کدو حلوایی

ابتدا کدو را شسته و پوست بگیرید. کدو پوست گرفته شده را به شکل هلالی خرد کنید. دقت کنید کدو اگر به مقدار کافی خرد شده باشد، راحت می پزد.

کدو مناسب تهیه خورش کدو حلوایی

روغن را در تابه بریزید و یک عدد پیاز را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا کاملا طلایی شود. آن گاه کدو حلوایی خرد شده را در آن بریزید. یک عدد پیاز دیگر را خرد کنید و در روغن سرخ کنید. در مرحله بعدی دستور پخت خورش کدو حلوایی، گوشت را به صورت قیمه خرد کنید و به آن اضافه کنید.

قیمه کردن گوشت در تهیه حورش کدو حلوایی

 بعد از تفت دادن گوشت و پیاز، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. برای طعم دار شدن گوشت، محلول زعفران را به آن بیفزایید. آن گاه 2 پیمانه آب جوشیده شده را برای پختن گوشت در آن بریزید و منتظر بمانید تا گوشت بپزد و کل مواد را با هم مخلوط نمایید.

در مرحله بعدی طرز تهیه خورش کدو حلوایی خوشمزه، آلو ها را در آب به مدت نیم ساعت خیس کنید و بعد از اینکه متورم شدند، آلو را آب کشی نموده و در مرحله آخر آلو را به همراه رب به خورش اضافه کنید و بگذارید به مدت 2 ساعت دیگر هم بپزد. برای طعم بهتر غذا، می توانید رب را قبل از اضافه کردن به غذا در روغن تفت دهید.

طرز تهیه خورش کدو حلوایی

خورش کدو حلوایی خوشمزه شما آماده برای سرو می باشد.

آموزش پخت خورش کدو حلوایی با رب انار

خورش کدو حلوایی را می توانید با روش های مختلفی تهیه کنید که در ادامه مطلب دستور تهیه خورش کدو حلوایی با رب انار را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد که بسیار ساده و راحت است، فقط کافی است طبق مراحل تهیه آن پیش بروید تا آن را تهیه و نوش جان کنید.

مواد لازم :

  • گوشت مغز ران گوسفند : پانصد گرم
  • کدو حلوایی پوست کنده : پانصد گرم
  • رب انار : یک لیوان
  • گردوی خرد شده : سیصد گرم
  • شکر : یک قاشق غذا خوری
  • پیاز : دو عدد
  • روغن : به میزان لازم
  • زردچوبه، فلفل و نمک : به میزان لازم
  • زعفران : یک قاشق چای خوری

دستور تهیه خورش کدو حلوایی با رب انار

دستور تهیه :

در روش تهیه خورش کدو حلوایی ابتدا پیاز ها را خرد کرده و تفت دهید سپس گوشت را به پیاز های تفت داده شده بیفزایید تا رنگ آن تغییر کند سپس به آن گردوی چرخ شده و کمی زردچوبه بیفزایید و مجدداً تفت دهید.

حالا به قابلمه دو لیوان آب جوش اضافه کنید و اجازه دهید گوشت کاملا پخته شود و در واقع خورش روغن بیفزایید سپس کدو پوست گرفته شده را به قطعات مربعی به ابعاد سه سانتی متری برش داده و داخل کمی روغن سرخ کنید.

در مرحله بعدی رب انار را به همراه نمک، شکر، زعفران و فلفل داخل مقدار کمی آب حل کرده و به گوشت پخته شده بیفزایید سپس کدو های سرخ شده را به خورش اضافه کنید.

در مرحله پایانی ترشی و شیرینی خورش را چک کنید و اجازه دهید به مدت پانزده تا نیم ساعت بر روی حرارت بماند سپس داخل ظرف مناسب سرو کنید، نوش جان.

نحوه ساخت خورش کدو حلوایی

نکته : برای اینکه گردو بهتر روغن بیندازند بهتر است هر نیم ساعت یک قاشق غذا خوری آب سرد به خورش بیفزایید.

 امیدواریم روش تهیه خورش کدو حلوایی با طعم آلو مورد توجه شما عزیزان قرار گرفته باشد، در پایان پیشنهاد می کنیم به منظور آشنایی با طرز تهیه انواع خورشت می توانید بر روی لینک نمایید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان