پیتزا از انواع فست فودهای خوشمزه است که با مواد غذایی و سبزیجات مختلفی پخته می شود. پیتزا پپرونی از انواع پیتزاهای معروف ایتالیایی است که به خاطر طعم بی نظیری که دارد طرفداران زیادی پیدا کرده است. در طرز تهیه پپرونی از نوعی سوسیس به نام پپرونی استفاده می شود و شما می توانید این نوع پیتزا را با روش های مختلف در منزل تهیه کنید.
دو آموزش عالی برای طرز تهیه پپرونی
پیتزا پپرونی و پیتزا کالزونه از انواع پیتزاهای ایتالیایی لذیذ هستند و اگر شما به پخت غذاهای فرنگی در منزل علاقه دارید بهتر است این نوع پیتزاهای خوش طعم را بپزید.
روش اول
مواد لازم
- خمیر پیتزا : به مقدار لازم
- پپرونی : یک پیمانه
- سس کچاپ : نصف پیمانه
- پنیر چدار و موزارلا : 1.5 پیمانه
- روغن مایع : یک قاشق غذاخوری
دستور پخت
برای ساخت این پیتزا ابتدا فر را روی دمای 200 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا به خوبی داغ شود سپس خمیر را مطابق با دستور طرز تهیه خمیر پیتزا آماده کنید و خمیر پیتزا را به ضخامت نیم سانت و به طول 30 سانت و عرض 25 سانت به کمک وردنه درون یک سینی که از قبل چرب کرده اید باز کنید و هشت برش متقارن در دو طرف خمیر پیتزا به کمک چاقو و پیتزابر ایجاد کنید.
در مرحله بعدی طرز تهیه پیتزا پپرونی وسط خمیر پیتزا را به سس آغشته کنید سپس پنیر پیتزا را روی سطح خمیر پیتزا بریزید و پپرونی ورقه ورقه شده را روی پنیر پیتزا قرار دهید و روی پپرونی پنیر پیتزا بریزید.
لبه های خمیر را به شکل ضربدری روی یکدیگر قرار دهید.
روی خمیر را با پنیر پیتزا و پپرونی بپوشانید و پیتزا پپرونی را در فر با درجه حرارت 200 درجه سانتی گراد به مدت نیم ساعت قرار دهید تا پیتزا پپرونی به خوبی پخته شود و در نهایت گریل فر را روشن کنید تا روی سطح پیتزا پپرونی طلایی رنگ شود سپس پیتزای پخته شده را در اندازه دلخواه برش بزنید و در کنار سبزیجات و سالاد این پیتزای خوشمزه را میل کنید.
روش دوم
مواد لازم
- آب ولرم : 100 میلی لیتر
- خمیرمایه : 1/4 قاشق چایخوری
- روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری
- نمک : 1 قاشق چایخوری
- شکر : 1 قاشق چایخوری
- آرد : به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه سس مخصوص
- سیر : 7 تا 10 حبه
- نصف فلفل دلمه ای
- قارچ : 7 عدد
- رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذاخوری
- نمک : به مقدار لازم
- آویشن : به مقدار لازم
- فلفل : به مقدار لازم
مواد لازم برای پخت پپرونی
- پپرونی : 150 گرم
- ذرت فریزری شده : 3 تا 4 قاشق غذاخوری
- نصف فلفل دلمه ای
- پیاز کوچک : 1 عدد
- پنیر پیتزا : به میزان لازم
- قارچ : 4 عدد
دستور پخت
ابتدا فر را روی دمای 200 درجه سانتی گراد قرار دهید تا به خوبی داغ شود سپس آب ولرم را درون کاسه ای بزرگ بریزید و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون و خمیرمایه و شکر را به آب اضافه کنید و به ده دقیقه اجازه دهید تا خمیر مایه عمل آید.
در مرحله بعدی طرز تهیه پپرونی آرد را الک کنید و به صورت آرام آرام به خمیر مایه اضافه کنید و به صورت مرتب هم بزنید تا آرد گلوله نشود سپس نمک را به آرد بیفزایید و آنقدر آرد را به خمیر اضافه کنید تا خمیر به دست های شما نچسبد. کف دست هایتان را با کمک روغن چرب کنید و خمیر را به خوبی ورز دهید و روی آن را به کمک سلفون بپوشانید.
یک حوله خیس روی خمیر بیندازید تا خمیر رطوبت خود را از دست ندهد سپس خمیر را به مدت 3 تا 4 ساعت در جایی گرم قرار دهید تا به خوبی ورز بیاید.
در مرحله بعد سس پیتزا را آماده کنید برای تهیه سس سیر را پوست بکنید و به خوبی ریز کنید و سیر خرد شده را درون روغن زیتون با حرارت کم تفت دهید تا سیر طلایی رنگ شود سپس فلفل دلمه ای ریز را به سیر اضافه کنید و بعد از اینکه فلفل دلمه ای مقداری سرخ شد قارچ خرد شده را به آن اضافه کنید و قارچ را تفت دهید. اگر در منزل گوجه فرنگی نرم در دسترس دارید گوجه را رنده کنید و به سس اضافه کنید و در صورت در دسترس نبودن گوجه 2 قاشق غذاخوری رب به مواد سس اضافه کنید و رب را تفت دهید سپس مقداری آب به مواد سس اضافه کنید و نمک و فلفل و آویشن را هم به مواد سس اضافه کنید و بعد از 2 تا 3 دقیقه سس را از روی حرارت گاز بردارید.
در این مرحله از طرز تهیه پپرونی خمیر را مقداری آرد بزنید و با کمک وردنه خمیر را به صورت نازک پهن کنید و خمیر را در کف ظرفی که از قبل چرب کرده اید قرار دهید.
سس را روی خمیر بریزید و با کمک قاشق سس را روی سطح خمیر پیتزا بمالید و پپرونی را که به شکل حلقه ای برش زده اید روی سس بچینید سپس ذرت و قارچ را در لابه لای پپرونی بریزید.
پیتزا را به مدت 30 دقیقه درون فر که از قبل گرم کرده اید قرار دهید و بعد از مدت زمان ذکر شده پیتزا را از درون فر بیرون آورید و روی پیتزا را با پنیر پیتزای رنده شده و مقداری پپرونی بپوشانید و دوباره پیتزا را درون فر قرار دهید و بعد از اینکه پنیر پیتزا ذوب شد گریل فر را روی کنید و تا روی سطح پنیر پیتزا طلایی شود سپس پپرونی را از درون فر بیرون آورید و با کمک روش های تزیین پیتزا این پیتزای خوشمزه را به زیبایی تزیین کنید.
آموزش ساده تهیه پپرونی با طعم متفاوت
پیتزا پپرونی از انواع پیتزا های خوشمزه و پرطرفدار می باشد که علاقمندان به پخت غذاهای فست فودی می توانند این پیتزا را با طعم و مزه های متفاوت و سس های مختلفی سرو نمایند. خواهشمندیم با این آموزش نیز همراه ما باشید و این دستور پخت ساده و عالی را نیز در منزل امتحان کنید.
مواد لازم پپرونی:
- نان پیتزا: 1 بسته
- سوسیس پپرونی: 250 گرم
- فلفل دلمه ای: 1 عدد
- پنیر پیتزا: 200 گرم
- روغن مایع: به مقدار کافی
مواد لازم سس:
- سس گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
- زیره سیاه: نصف قاشق چایخوری
- فلفل قرمز: نصف قاشق چایخوری
- پودر پاپریکا: 1 قاشق چایخوری
- نمک: به مقدار کافی
دستور پخت:
در ابتدا تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن درون آن بریزید، سپس تمامی مواد سس را درون تابه تفت دهید تا مزه و طعم مواد به خورد یکدیگر بروند.
سپس داخل سینی فر را چرب نمایید و نان مخصوص پیتزا را درون سینی قرار دهید. مواد تفت داده شده را با قاشق روی نان بگذارید و در تمام سطح آن خوب بمالید. البته باید به میزان یک سانتی متر دو تا دور نان را خالی از مواد بگذارید.
در مرحله بعدی، روی مواد مقداری پنیر پیتزا بپاشید و سوسیس های حلقه شده را روی آن قرار دهید. سپس گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای نگینی ریز شده را بگذارید و دوباره مقداری پنیر پیتزا بپاشید.
آنگاه سینی را داخل فر از قبل گرم شده بگذارید تا با حرارت 220 درجه بپزد. پس از برشته شدن پنیر و پخت پیتزا پپرونی می توانید آن را از فر خارج نمایید و با سس دلخواه میل کنید.
در این مطلب با طرز تهیه پیتزا پپرونی با 3 روش مختلف آشنا شدید که امیدواریم از تهیه این پیتزای خوش طعم و لذیذ نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید.