پیتزاها در هر کشوری به سبک و روش های متعددی تهیه می شوند. پیتزا ایتالیایی، پیتزا مکزیکی، پیتزا فیلادلفیا و… پیتزاهای هستند که به سبک خاص مردم آن سرزمین تهیه می شوند و مواد لازم خود را دارند. در این مطلب، آموزش طرز تهیه پیتزا نیویورکی را به شما علاقه مندان به هنر آشپزی قرار داده ایم.
مواد لازم
- فلفل سفید: یک قاشق مربا خوری
- لیمو ترش: نیم عدد
- سر شیر یا خامه: یک فنجان
- روغن زیتون: به میزان لازم
- خمیر پیتزا بزرگ: یک عدد
- گوشت نیم پز رشته رشته شده: 200 گرم
- پنیر موزرلا: به میزان کافی
- پیاز: یک عدد متوسط
- سس: به میزان دلخواه
طرز تهیه پیتزا نیویورکی با دستور اصلی
ابتدا فر را تا دمای 350 درجه فارنهایت داغ نمایید. پیاز را به صورت حلقه های نازک برش داده و در روغن زیتون تا زمان طلایی شدن سرخ کنید.
خامه را بجوشانید تا کمی غلیظ شود. فلفل سفید را به همراه آب نصف لیمو ترش به خامه اضافه کنید. در ادامه طرز تهیه پیتزا نیویورکی, پنیر پیتزا را روی سینی پهن کنید و بر روی آن به میزان دلخواه سس بریزید.
پنیر موزرلا و گوشت به صورت یک لایه کامل بر روی خمیر پیتزا بریزید. سپس خامه را بر روی آن بریزید و در ادامه بقیه گوشت و قارچ را بر روی خمیر بریزید. در مرحله آخر، پیازهای سرخ و طلایی شده را بر روی خمیر پیتزا بریزید. برای کش آمدن پیتزا می توانید خمیر پیتزا بیشتری بر روی آن بریزید.
سعی کنید از خمیر پیتزا مرغوب استفاده کنید تا در هنگام طبخ پیتزا دچار مشکل نشوید.
توجه داشته باشید بعد از 10 دقیقه به پیتزا سر بزنید و اگر رنگ آن متمایل به سرخ شده، آن را از فر بیرون بیاورید و اجازه ندهید پیتزا خشک شود.
پیتزا نیویورکی شما آماده است و می توانید آن را با سس میل کنید.
آموزش ساده تهیه پیتزا نیویورکی
این پیتزا خوشمزه و عالی یکی دیگر از انواع پیتزا هایی است که می توان با دو دستور مختلف تهیه کرد. به همین منظور در ادامه این بخش از آشپزی قصد داریم پخت پیتزا نیویورکی را با دستوری بسیار ساده به شما همراهان عزیز آموزش دهیم.
مواد لازم:
- خمیر پیتزا: به مقدار کافی
- سس مخصوص پیتزا: 1/4 پیمانه
- پنیر موزارلا کاله: 200 گرم
- گوجه گیلاسی: 10 عدد
دستور پخت:
برای تهیه این روش پیتزای نیویورکی باید در ابتدا فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن نمایید تا گرم شود.
حال باید روی میز کار مقدار مناسبی آرد بپاشید و خمیر را به شکل دایره ای مانند روی سطح آن پهن کنید.
در مرحله بعدی پس از باز کردن خمیر باید آن را درون سینی فر بگذارید، بعد روی خمیر را سس مخصوص پیتزا به میزان یک چهارم پیمانه بمالید،با پشت قاشق این کار را می توانید به راحتی انجام دهید. البته باید دور تا دور خمیر حدودا به اندازه یک سانت را خالی بگذارید.
آنگاه نوبت اضافه کردن پنیر موزارلا می باشد که باید به صورت یک لایه روی سس سطح پیتزا را پوشش دهد.
سپس گوجه های گیلاسی که از قبل شسته اید را از قسمت وسط برش بزنید و روی پنیر بچینید.
در مرحله آخر سینی را درون فر از قبل گرم شده قرار دهید تا پیتزا نیویورکی شما به مدت 20 دقیقه بپزد و آماده سرو گردد.
از اینکه در تهیه پیتزا نیویورکی با ما همراه بودید، متشکریم. در صورت تمایل برای دیدن انواع پیتزا کلیک بفرمایید.