بوریتو یک نوع ساندویچ سنتی مکزیکی است که بیشتر افراد آن را در خارج از منزل تهیه می کنند، در طرز تهیه بوریتو مکزیکی باید دقت لازم برای ایجاد طعم واقعی در این ساندویچ محبوب را داشته باشید.
در آموزش های گذشته با طرز تهیه ساندویچ های متفاوتی همچون ساندویچ مرغ مکزیکی، ساندویچ مغز و… آشنا شدید. بوریتو نیز یکی از ساندویچ های محبوب در فست فودها به شمار می رود.
موارد لازم :
- برنج : 500 گرم
- نمک : به میزان لازم
- سینه مرغ : 2 قطعه
- لوبیا سفید : 100 گرم
- پیاز خرد شده : 1 عدد
- گوجه فرنگی : 200 گرم
- پنیر رنده شده : 200 گرم
- تورتیلا با آرد سفید : 8 عدد
- پودر اورگانو : 1 قاشق چای خوری
طرز تهیه بوریتو :
برای درست کردن ساندویچ بوریتو مکزیکی، ابتدا برنج را به مدت دو ساعت با نمک خیس کرده، بعد از این زمان ظرفی را در روی حرارت قرار داده و آب داخل آن بریزید تا جوش بیاید سپس برنج را بریزید و بعداز دو جوش آبکش کنید.
روغن را درون تابه بریزید و پیاز را که به صورت نگینی خرد کرده اید، داخل آن بریزید و تفت دهید تا طلایی شود.
نمک، پودر میخک و پودر اورگانو که یک سبزی معطر است را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید پس از آن برنج و گوجه فرنگی را بریزید، در مرحله بعد لوبیا که از قبل جوشانده بودید را اضافه کرده صبر کنید برنج خوب بجوشد و آب گوجه فرنگی تبخیر شود. در ظرفی مقداری آب بریزید و مرغ را درون آن قرار دهید تا بپزد.
سپس مرغ را ریز کرده و همراه پنیر به برنج اضافه کنید، فر را که از قبل با دمای 160 درجه سانتی گراد گرم کرده اید، نان ها را درون فویل مخصوص آشپزی بپیچید و داخل بشقابی روی بخار قرار دهید تا نرم شود، از مواد مخلوط شده برنج و مرغ داخل تورتیلا بریزید و آن را بپیچید. در صورتی که نان تورتیلا در دسترس نبود از نان لواش هم می توانید استفاده کنید.
هر کدام از بوریتو ها که آماده شده است را درون فر قرار دهید و روی آن را به وسیله فویل ببندید و داخل فر قرار دهید تا گرم بماند وقتی تمام بوریتو ها آماده شدند، قابل سرو هستند. در ادامه با طرز پخت نان تورتیلا برای تهیه بوریتو آشنا خواهید شد.
مواد اولیه برای تهیه نان تورتیلا :
- آرد سفید : 500 گرم
- روغن جامد : مقداری
- آب گرم 1/2 لیوان
- نمک : به میزان لازم
- بیکینگ پودر : 1/2 قاشق مربا خوری
طرز تهیه نان تورتیلا :
ابتدا آرد بیکینگ پودر و نمک را در ظرف مخلوط کنید
روغن مایع را به آن اضافه نمایید، سپس آب را اضافه کنید طوری که خمیر به دست نچسبد،
خمیر را ورز دهید و به مدت 10 دقیقه درون کیسه نایلونی قرار دهید تا بماند،
خمیر ها را به 12 قسمت مساوی تقسیم کنید و روی آن ها را به وسیله نایلون یا پارچه بپوشانید هر کدام را به وسیله وردنه نازک و گرد باز کنید هر دایره تقریبی 30 سانتیمتر باشد.
سپس یک تابه چدنی را بردارید (تفلون نباشد) خوب داغ کنید و بدون روغن هر نان را به مدت 1 دقیقه خوب بپزید تا 2 طرفش خوب پخته شود و کنار بگذارید.
نان ها را بعد از پخت در پارچه ای قرار دهید تا خشک نشوند.
دستور تهیه بوریتو گوشت مکزیکی
بوریتو گوشت مکزیکی غذای مخصوص مکزیکی ها می باشد که می توانید به راحتی بعد از یادگیری در منزل درست کنید و از دست پخت خودتان لذت ببرید. بنابراین برای آموزش این غذا در ادامه همراه ما شوید.
مواد لازم
- گوشت چرخ کرده/ 500 گرم
- لوبیا قرمز پخته شده/ یک پیمانه
- ذرت پخته شده/ یک پیمانه
- خامه ترش/ یک پیمانه
- نان تورتیلا/ به تعداد لازم
- پنیر پارمیزان رنده شده/ نصف پیمانه
- گوجه فرنگی درشت/ 2 عدد
- پیاز درشت/ یک عدد
- پیازچه/ یک ساقه متوسط
- فلفل دلمه ای/ یک عدد کوچک
- جعفری تازه/ یک دسته کوچک
- کاهو/ یک دسته کوچک
- سیر تازه/ یک حبه
- لیموی تازه/ یک عدد کوچک
- نمک، فلفل و ادویه/ به مقدار لازم
- روغن/ به مقدار لازم
روش تهیه بوریتو گوشت مکزیکی
تهیه بوریتو تقریبا مشابه بورک است و برای تهیه آن در ابتدا باید مواد داخل بوریتو را آماده کنید، برای این منظور گوجه فرنگی، پیازچه، جعفری و فلفل دلمه ای را خرد کنید و با هم مخلوط نمایید، سپس یک حبه سیر رنده شده را به این مواد اضافه کنید، لیموی تازه را نیز روی همه مواد بچکانید و بعد مقدار کافی نمک و فلفل سیاه به آن بیفزایید.
در مرحله بعدی طرز تهیه بوریتو مکزیکی، پیاز را بعد از خرد کردن، در روغن تفت دهید و زمانی که به رنگ طلایی درآمد، گوشت چرخ کرده را اضافه کنید، گوشت ها را نیز به خوبی تفت دهید و مقدار لازم پودر کاری، تخم گیشنیز و فلفل قرمز به آن بیفزایید، اکنون نوبت افزودن لوبیا قرمز و ذرت که از قبل پخته اید، می باشد، در آخرین مرحله نیز دو پیمانه سس گوجه اضافه کرده و همه مواد را به طور کامل تفت دهید.
از آنجا که برای تهیه بوریتو نیاز به نان ترتیلا می باشد، بنابراین می توانید آن را به صورت آماده خریداری کرده و یا در منزل تهیه کنید؛ نان ترتیلا نانی سفید و تهیه شده از آرد ذرت یا آرد گندم می باشد که به شکل سنتی در مکزیک درست می شد، اگرچه امروزه این نان در اندازه های مختلف و در سراسر دنیا طبخ می شود.
سپس روی نات ترتیلا یا هر نوع نان در دسترس دیگری مثلا نان لواش، مقداری خامه ترش بریزید و بعد موادی که در مرحله قبل آماده کرده اید را روی آن ریخته و پنیر پارمزان را نیز اضافه کنید، سپس نان ترتیلا را بپیچید و آن را در ساندویج ساز قرار دهید تا کمی سوخاری شود و بعد آن را همراه سس دلخواه خود نوش جان کنید.
در این مطلب طرز تهیه بوریتو و نان تورتیلا را آموزش دادیم آن را تهیه و در کنار خانواده از خوردن آن لذت ببرید.