مغز گوسفند و یا گاو را می توان در آب کله پاچه یا به طور جداگانه به صورت ساندویچی میل نمود. البته کله پاچه و به خصوص مغز آن طرفداران خاص خودش را دارد و شاید همه از آن استقبال نکنند. اما به عنوان یک بی طرف می توانم بگویم طعم گوشت سر و بناگوش، همچنین پاچه ها و ساندویچ زبان آن بسیار لذیذ می باشند. در این مطلب با 2 طرز تهیه ساندویچ مغز آشنا خواهید شد.
ساندویچ مرغ، اسنک ها و ساندویچ مغز از جمله ساندویچ های محبوب و می توان گفت سالک تر در فست فود ها هستند. مغز در میان اعضای کله گوسفند و یا گاو دارای مزاج سرد و تر می باشد و هضم آن مشکل است و زیاده روی در خوردن آن معده را دچار مشکل می سازد. اما برای تقویت قوای جنسی و طراوت چهره بسیار مفید می باشد. ساندویچ مغز به عنوان یک میان وعده و یا حتی وعده کامل غذایی مورد استفاده می باشد.
مواد لازم:
- مغز گوسفند: یک عدد
- پیاز: یک عدد بزرگ
- کره: 25 گرم
- جعفری: نصف یک دسته
- آب لیمو ترش: به مقدار کافی
- نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه ساندویچ مغز:
برای درست کردن ساندویچ مغز ابتدا مغز را چند دقیقه درون آب سرد قرار دهید تا براحتی بتوانید رگ های آن را جدا نمایید (به قطعات بزرگ برش دهید). سپس آن را بشویید و همراه با پیاز خرد شده، جعفری ساطوری شده و نمک و فلفل به مدت بیست دقیقه تا نیم ساعت بگذارید تا کاملا پخته شود. سپس آن را از آب جدا نموده درون آبکش قرار دهید تا آب آن به خوبی کشیده شود. در مرحله بعد باید مغز را به قطعات دلخواه برش دهید ( یا می توانید له نمایید) و با کره بر روی حرارت کمی تفت دهید. در آخر آب لیمو ترش را به آن اضافه نمایید و سپس بلافاصله از روی حرارت بردارید. نمک آن را اندازه نمایید و درون نان باگت یا هر نوع نان ساده به صورت ساندویچی همراه با خیار شور، گوجه فرنگی، سبزیجات دلخواه و سس خردل یا سس دلخواه خود میل نمایید.
درون آبی که مغز را داخل آن می پزید می توانید از برگ بو و سیر نیز با توجه به ذائقه خود استفاده نمایید. یا در هنگام تفت دادن زعفران به آن اضافه نمایید. مغز را پس از پخته شدن بدون تفت دادن هم می توان به صورت ساندویچ سرو نمود. کافیست کمی کره را بروی مغز یا نان بمالید و داغ سرو نمایید.
آموزش تهیه ساندویچ مغز با طعم متفاوت
ساندویچ مغز از جمله مقوی ترین و سالم ترین ساندویچ ها می باشد که این ساندویچ لذیذ و عالی را نیز می توان با دستورهای متفاوتی تهیه کرد. در ادامه قصد داریم شما عزیزان را با طرز تهیه دیگر ساندویچ مغز آشنا نماییم. خواهشمندیم تا پایان همراه ما باشید.
مواد لازم:
- مغز گوسفند: 3 عدد
- کره: 100گرم
- جعفری ساطوری خرد شده: 5 قاشق غذاخوری
- خیار شور: 5 عدد
- پیاز بزرگ: 1 عدد
- آب لیمو ترش و نمک: به میزان کافی
- فلفل سیاه و فلفل قرمز: به مقدار لازم
- نان ساندویچی: به تعداد نیاز
دستور پخت:
برای تهیه باید ابتدا به مدت چند دقیقه مغز گوسفند را درون آب سرد بگذارید. این کار برای راحت جدا کردن رگ های آن می باشد و قسمت های بزرگ را برش دهید. بعد آن ها را خوب بشویید.
پیازی را پوست بگیرید، بشویید و خرد نمایید، سپس تکه های مغز را با پیازها، فلفل، نمک و جعفری از قبل ساطوری خرد شده آب پز کنید. مدت زمان پخت حدود 20 الی 30 دقیقه می باشد.
پس از پخت، تکه های مغز را آبکش کنید تا آب آن ها کاملا گرفته شود.
برای قرار دادن مغز درون نان ساندویچی می توانید تکه های مغز را به قطعات کوچک تر تقسیم نمایید و یا آن ها را له کنید و بعد به همراه کره درون تابه ای بریزید و تفت بدهید.
در مرحله بعدی باید مقداری آب لیمو ترش یا آبلیمو اضافه نمایید و بلافاصله تابه را از روی شعله اجاق گاز بردارید.
پس از افزودن کمی نمک و فلفل و رسیدن به طعم دلخواه آن ها را به همراه خیار شور خرد شده و دیگر مخلفات همچون گوجه فرنگی، سس و سبزیجات دلخواه با نان ساندویچی سرو نمایید.
امیدواریم با استفاده از طرز تهیه ساندویچ مغز بتوانید این ساندویچ خوشمزه و سالم را در آشپزخانه منزلتان تهیه نمایید. برای آشنایی با طرز تهیه انواع ساندویچ کلیک نمایید.