طرز تهیه گیوزا غذای لذیذ ژاپنی با طعم عالی

گیوزا یکی از انواع غذاهای بسیار خوشمزه و پرطرفدار ژاپنی ها است که نحوه تهیه آن نیز بسیار ساده و راحت است فقط کافی است، طبق مراحل تهیه آن پیش رفته تا آن را تهیه و نوش جان کنید، در این مقاله طرز تهیه گیوزا را به شما دوستان آموزش خواهیم داد.

طرز تهیه گیوزا غذای لذیذ ژاپنی با طعم عالی

گیوزا یکی از غذا های ژاپنی می باشد و در واقع نوعی پیراشکی گوشت است که در بین ژاپنی از محبوبیت خاصی بهره مند است و امروزه نیز در بین اکثر مردم طرفداران زیادی را به خود جذب کرده است زیرا، بیشتر افراد به انواع پیراشکی ها علاقه دارند، در ادامه مطلب طرز تهیه گیوزا را به شما دوستان آموزش خواهیم داد تا آن را در منزل تهیه و در کنار اعضای خانواده تان نوش جان کنید.

طرز تهیه گیوزا با طعم عالی

همانطور که می دانید در مطالب قبلی به شما عزیزان طرز تهیه انواع پیراشکی از جمله : پیراشکی اسفناج، پیراشکی سیب زمینی، پیراشکی سوسیس و…آموزش دادیم، اگر شما نیز به دنبال یک نوع پیراشکی بسیار خوشمزه و متنوع هستید بهتر است گیوزا را امتحان کنید بنابراین، به شما عزیزان پیشنهاد می کنیم تا پایان مطلب همراه ما باشید.

مواد لازم جهت تهیه گیوزا

  • خمیر گیوزا
  • سس مخصوص گیواز
  • جوانه ماش : هفتاد و پنج گرم
  • گوشت گوساله : سیصد گرم
  • قارچ : چهار عدد
  • پیازچه : دو ساقه
  • زنجبیل : یک قاشق چای خوری
  • سیر : یک حبه
  • سرکه برنج : نصف قاشق چای خوری
  • سویا سس : یک قاشق چای خوری
  • روغن کنجد : دو قاشق چای خوری
  • روغن مایع ( مخصوص سرخ کردنی) : به میزان لازم

روش ساخت گیوزا

دستور تهیه خمیر گیواز

در روش تهیه خمیر گیوزا ابتدا دویست گرم آرد نودل و صد و بیست گرم آرد نان فانتزی را با هم ترکیب کرده و به آن مقداری نمک افزوده سپس کمی آب جوش به مخلوط حاصل بیفزایید و آن را هم زده تا خمیر صافی به دست آید.

حالا آن را برای ده دقیقه ورز داده و اجازه دهید به مدت پانزده دقیقه داخل کیسه نایلونی بماند سپس گلوله های کوچکی از آن را برداشته و با کمک وردنه باز نمایید سپس با کاتر پنج سانتی متری آن را برش دهید.

نحوه تهیه سس مخصوص گیوزا

به منظور تهیه سس مخصوص گیوزا ابتدا یک قاشق سوپ خوری سرکه برنج و یک قاشق سوپ خوری سویا سس را داخل ظرفی مناسب با هم ترکیب کرده سپس به آن دو قاشق چای خوری فلفل قرمز افزوده و آن را با هم مخلوط نمایید.

طرز تهیه گیوزا (پیراشکی گوشت) با طعم عالی

بعد از تهیه خمیر و سس مخصوص گیوزا حالا باید به سراغ تهیه مواد داخل خمیر بروید بنابراین ابتدا جوانه ماش، گوشت چرخ کرده، سیر، زنجبیل، پیازچه، قارچ، سرکه برنج، سس سویا و کمی فلفل سیاه را با هم ترکیب کنید.

در مرحله بعدی از طرز تهیه گیوزا یک قاشق چای خوری از خمیر گوشت به دست آمده را وسط خمیر های آماده شده ریخته سپس لبه های آن را به هم بچسبانید.

حالا گیوزاهای آماده را برای مدت ده دقیقه بخار پز کرده و بعد آن ها را بر روی حرارت ملایم سرخ نمایید سپس گیوازهای سرخ شده را داخل ظرف مناسب چیده و در آخر بر روی آن مقداری روغن کنجد ریخته و همراه با سسی که در مرحله بالا تهیه کردید نوش جان کنید.

آموزش تهیه گیوزا

ضمن سپاس از همراهی شما دوستان عزیز، در پایان به شما عزیزان پیشنهاد می کنیم به منظور آشنایی بیشتر با دستور تهیه انواع غذای ملل می توانید بر روی لینک کلیک نمایید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان