همانطور که می دانید پیتزا دارای انواع مختلفی هستند و هر کدام با روش های متفاوتی نیز تهیه می شود که یکی از پیتزاهای پرطرفدار و خوشمزه پیتزا بعلبکی می باشد که در مدت زمانی کمی می توانید آن را تهیه کنید، در ادامه مطلب طرز تهیه پیتزا بعلبکی را به شما دوستان آموزش خواهیم داد.
در مطلب قبلی به شما عزیزان طرز تهیه انواع پیتزا از جمله : پیتزای پنیر، پیتزا گوجه فرنگی، پیتزا ترکی، پیتزا استیک گوشت را آموزش دادیم بنابراین، اگر شما نیز از آن دسته افرادی هستید که علاقه زیادی به تهیه پیتزا در منزل دارید بهتر است تا پایان مطلب همراه ما باشید.
مواد لازم جهت تهیه خمیر
- آرد : شش پیمانه
- مایه خمیر : سه قاشق چای خوری
- شکر : دو قاشق مربا خوری
- نمک : یک قاشق مربا خوری
- ماست : دو و نیم پیمانه
- روغن مایع : چهار قاشق غذا خوری
- آب : یک چهارم پیمانه
مواد داخل بعلبکی
- پیاز : یک عدد
- فلفل دلمه ای خرد شده : یک عدد
- فیله مرغ گریل شده : دو عدد
- قارچ تفت داده شده : ده عدد
- گوشت چرخ شده : صد گرم
- پنیر پیتزا : صد و پنجاه گرم
- ژامبون گوشت با درصد بالا : دو ورق
- چاشنی و ادویه : به مقدار لازم
طرز تهیه پیتزا بعلبکی با طعم عالی
در روش تهیه پیتزا بعلبکی ابتدا مایه خمیر را با شکر و آب ولرم ترکیب کرده و بعد از حل شدن روی آن را پوشانده سپس اجازه دهید در جای گرم بماند با پف نماید.
حالا داخل ظرف دیگری روغن و آرد با هم ترکیب کرده و بعد از اینکه خوب مخلوط شدند به آن مایه خمیر را بیفزایید سپس ماست را نیز به آن افزوده و آن را حسابی ورز دهید.
در مرحله بعدی خمیر را داخل کیسه پلاستیکی گذاشته و اجازه دهید به مدت دو تا سه ساعت بماند تا حجم آن زیاد شود در این فاصله زمانی به سراغ تهیه مواد داخل پیتزا بروید.
به منظور تهیه مواد داخل بعلبکی ابتدا پیاز ها را با روغن سرخ کرده بعد از اینکه نرم شدند گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه ای را به آن بیفزایید و آن تفت دهید.
در مرحله بعدی تکه های مرغ گریل شده را به آن ها افزوده سپس با قارچ پخته و چاشنی تفت دهید تا کاملا سرخ شود و آب نداشته باشد ( در صورت آبدار بودن خمیر شل می شود).
حالا خمیر حاصل را به اندازه ظرف باز کرده سپس کف ظرف را چرب کنید و خمیر را روی آن پهن نمایید سپس بر روی خمیر مواد ریخته و بر روی وسط مواد پنیر پیتزا بریزید.
در این مرحله از نحوه تهیه پیتزا بعلبکی روی پنیر یک لایه ژامبون گذاشته سپس با یک لایه خمیر روی مواد را پوشانده و روی آن با سلیقه تان تزیین کنید.
در مرحله پایانی از طرز تهیه پیتزا بعلبکی با شعله پخش تقریبا هر طرف خمیر را به مدت بیست دقیقه اجازه دهید بر روی حرارت کم پخته شود سپس به شکل مربع های مساوی برش داده و نوش جان کنید.
نکته : تمام این کارها را می توانید داخل ظرفی که می خواهید داخل فر بگذارید نیز انجام دهید.
در پایان پیشنهاد می کنیم به منظور آشنایی بیشتر با دستور تهیه انواع پیتزا می توانید بر روی لینک کلیک نمایید.