در این آموزش آشپزی مجله آرگا، برای شما علاقه مندان به هنر آشپزی، طرز تهیه تارت شکلاتی را قرار دادیم تا شما عزیزان بتوانید با پخت این کیک خوشمزه از مهمان هایتان پذیرایی کنید.
در روزهای قبل طرز تهیه تارت میوه ای و طرز تهیه شیرینی توت را برای شما همراهان عزیز آموزش دادیم، تارت شکلاتی نیز ایده مناسبی برای میان وعده و یا پذیرایی از مهمان ها به حساب می آید.
مواد اولیه:
- شکر : 100 گرم
- تخم مرغ : 2 عدد
- شیر : 1 پیمانه
- خامه : 350 میلی لیتر
- وانیل : 1/4 قاشق چای خوری
- پودر ژلاتین : 1 قاشق سو پخوری
- شکلات خرد شده : 250 گرم
- پودر بیسکویت : 2 پیمانه
- کره ذوب شده : 100 گرم
- پودر کاکائو : 2 قاشق سوپخوری
طرز تهیه تارت شکلاتی :
برای تهیه تارت شکلاتی، ابتدا بیسکویت را به صورت پودر در آورید، در ظرفی بریزید، سپس کره را ذوب کرده، داخل پودر بیسکویت بریزید،
کاکائو را اضافه کرده، مخلوط کنید تا خمیر یک دستی به وجود آید، (از کاکائو می شود داخل بیسکویت استفاده نکرد) کف و دیواره یک قالب 23 سانت مخصوص پای را با سلیفون بپوشانید، مخلوط آماده شده را کف قالب بریزید، کف و دیواره را پوشش دهید، قالب را درون یخچال قرار دهید،
در مرحله بعد پودر ژلاتین را داخل ظرف آب سرد بریزید، روی بخار کتری قرار دهید، تا ژلاتین صاف و شفاف شود، در یک ظرفی تخم مرغ ها را شکسته شکر و وانیل را داخل آن ریخته و با همزن خوب هم بزنید، سپس خامه و شیر را اضافه کرده و هم بزنید، سپس شکلات خرد شده را مخلوط کرده ظرف را در روی حرارت قرار دهید مرتب با همزن دستی هم بزنید،
بعداز پنج دقیقه شعله را خاموش کنید، تا مایع کاملا سرد شود، بعد آن را در قالب پای بریزید، به مدت پنج ساعت درون یخچال قرار دهید، تا کاملا دسر شما سفت شود، سپس از یخچال بیرون آورید و روی آن را با شکلات و توت فرنگی تزیین کنید.
دستور تهیه تارت شکلات و کارامل
برای تهیه این نوع تارت لازم است خمیر تارت را با یک لایه کارامل و شکلات پر کنید و یک دسر فوق العاده خوشمزه و عالی تهیه کنید، حال برای آموزش تهیه این تارت شکلاتی کاراملی در ادامه همراه ما شوید.
مواد میانی تارت
- شکلات شیری/ 200 گرم
- شکلات تیره (اختیاری)/ 50 گرم
- کارامل/ 400 گرم
- خامه زده شده/ 75 میلی لیتر
مواد لازم برای خمیر تارت
- کره/ 250 گرم
- پودر قند/ 65 گرم
- نمک/ یک سوم چای خوری
- وانیل/ یک قاشق چای خوری
- آرد/ 275 گرم
روش تهیه تارت شکلات و کارامل
در ابتدا کره را با همزن بزنید و پودر قند را به آن اضافه کنید، سپس آرد را به همراه نمک و چند قطره عطر وانیل بیفزایید، مخلوط را هم زده تا به شکل خمیر درآید.
اکنون خمیر آماده شده را در داخل نایلون قرار دهید و آن را به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید.
قالب تارت (در اندازه 26 تا 28 سانتی متر) را چرب کرده و خمیر را داخل آن قرار دهید، سپس با انگشتان خود آن را فشار دهید تا در تمام سطح قالب پخش شود، اضافات خمیر را از قالب تارت جدا کنید و بعد کاغذ پخت را روی خمیر گذاشته و با حبوبات سطح تارت را پر نمایید.
در این مرحله قالب را به مدت زمان 25 دقیقه در داخل فر که بر روی دمای 175 درجه سانتی گراد تنظیم و روشن شده است بگذارید تا به رنگ قهوه ای روشن درآید.
در همین حین کارامل و خامه زده شده را به روش بن ماری در هم حل کنید، سپس خمیر تارت را از فر خارج کرده و حدود 30 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود و بعد کارامل را روی آن بریزید و مجدداً 15 دقیقه صبر کنید تا خنک شود.
سپس شکلات شیری را به روش بن ماری ذوب کنید و آن را نیز روی لایه کارامل بریزید و با اسپاتول یا قاشق آن را پخش کنید به طوری که کل سطح آن را بپوشاند.
شکلات تلخ را نیز به روش بالا ذوب کرده و در قسمت رویی تارت بریزید، سپس آن را به مدت 30 دقیقه در دمای اتاق قرار دهید و بعد حدود دو ساعت نیز در یخچال بگذارید تا آماده شود.
نکته : می توانید حدود نیم ساعت یا یک ساعت قبل از سرو تارت، آن را از یخچال بیرون آورده و نوش جان کنید.
امیدواریم طرز تهیه تارت شکلاتی برایتان مفید بوده باشد، و با استفاده از سلیقه خود تارت شکلاتی خوشمزه با تزیین زیبایی را برای خانواده و در مهمانی ها سرو نمایید. همچنین در صورت تمایل برای یادگیری انواع شیرینی و کیک آموزش داده شده در آرگا نیز می توانید در اینجا کلیک کنید.