همانطور که می دانید خورش ها دارای انواع مختلفی هستند که هر کدام با روش های متفاوتی نیز تهیه می شوند که یکی از خورش های بسیار خوشمزه خورش بوقلمون است که طرفداران زیادی را به خود جذب کرده است، در ادامه مطلب طرز تهیه خورش بوقلمون را به شما دوستان عزیز آموزش خواهیم داد.
گوشت بوقلمون از فواید بسیار زیادی برخوردار است و نقش مهمی در سلامتی بدن ایفا می کند که با تهیه خورش آن می توان از فواید آن بهره مند شوید که برخی از فواید آن عبارتند از : سرشار از انواع ویتامین ها و مواد معدنی ،کنترل قند خون، تقویت اعصاب و… می باشد.
در مطالب قبلی به شما دوستان عزیز نحوه تهیه انواع خورش ها از جمله : خورش میگو، خورش آلو مسما، خورش آلوچه، خورش چغندر و … را آموزش دادیم، اگر شما نیز به دنبال یک خورش بسیار خوشمزه هستید بهتر است خورش بوقلمون را امتحان کنید، بنابراین پیشنهاد می کنیم تا پایان مطلب همراه ما باشید.
مواد لازم :
- گوشت بوقلمون : ششصد گرم
- سیب زمینی : دو عدد متوسط
- پیاز : پنج عدد
- مغز آفتاب گردان : پنجاه گرم
- آلو بخارا : دویست گم
- چوب دارچین : یک تکه
- رب گوجه فرنگی : دو قاشق غذا خوری
- زعفران دم کرده : دو قاشق غذا خوری
- زردچوبه و روغن : به میزان کافی
- نمک و فلفل سیاه : به میزان کافی
طرز تهیه خورش بوقلمون با طعم بی نظیر
در روش تهیه خورش بوقلمون ابتدا گوشت بوقلمون را به شکل خورشتی خرد کرده و با یک عدد پیاز، چوب دارچین، دو پیمانه آب، کمی فلفل سیاه، نمک و زردچوبه داخل یک قابلمه مناسب ریخته و بر روی حرارت زیاد بگذارید.
حالا بعد از به جوش آمدن و زمانی که مقداری زیادی کف جمع کرد گوشت بوقلمون را آبکشی کرده و کنار بگذارید سپس، مابقی پیاز ها را با کمک رنده درشت رنده کرده و مقداری روغن داخل قابلمه بریزید.
در مرحله بعدی پیازهای رنده شده را به قابلمه افزوده و اجازه دهید بر روی حرارت ملایم پیاز ها سبک شوند سپس گوشت بوقلمون را همراه با زردچوبه، فلفل سیاه و نمک به آن بیفزایید.
در این مرحله گوشت بوقلمون را تا زمانی که تغییر رنگ دهد تفت دهید سپس، سیب زمینی ها را به شکل نگینی خرد کرده و آن را با آب سرد شسته و به قابلمه بیفزایید و مقداری تفت دهید.
حالا به قابلمه رب گوجه فرنگی افزوده و به منظور از بین بردن طعم خامی آن را کمی تفت دهید سپس، آلو بخارا را همراه با زعفران دم کرده به آن اضافه نمایید و به مدت چند دقیقه تفت دهید.
در مرحله پایانی از طرز تهیه خورش بوقلمون به قابلمه چهار پیمانه آب جوش افزوده و بگذارید تا خورش به مدت یک ساعت تا یک ساعت و سی دقیقه بر روی حرارت ملایم جا افتاده شود و در آخر تخمه آفتاب گردان را به آن اضافه نمایید و خورش را همراه با برنج نوش جان کنید.
در پایان به شما دوستان عزیز پیشنهاد می کنیم به منظور آشنایی بیشتر با دستور تهیه انواع خورشت می توانید بر روی لینک کلیک نمایید.