لازانیا از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ می باشد که شما می توانید این غذای فرنگی را با سبزیجات و مواد غذایی مختلف بپزید. لازانیا با قارچ یکی از روش های پرطرفدار برای پخت لازانیا می باشد و در طرز تهیه لازانیا با قارچ می توانید از گوشت نیز استفاده نمایید همچنین می توانید این نوع غذای بی نظیر را بدون استفاده از گوشت بپزید.
لازانیا سبزیجات و لازانیا با قارچ و لازانیا با گوشت چرخ کرده و لازانیا رولی از انواع روش ها برای پخت لازانیا می باشند و شما می توانید برای ایجاد تنوع در پخت این نوع غذای فرنگی از روش های ذکر شده استفاده نمایید.
مواد لازم
- گوشت چرخ کرده : 200 گرم
- ورق لازانیا : 12 عدد
- قارچ : 300 گرم
- پیاز داغ : یک قاشق غذاخوری
- رب گوجه : دو قاشق غذاخوری
- فلفل دلمه ای : یک عدد
- شیر : یک لیوان
- سیر رنده شده : یک قاشق مرباخوری
- کره : 50 گرم
- پنیر گودا ورقه ای : 4 برگ
- پنیر پیتزا : به میزان لازم
- فلفل : به مقدار لازم
- زردچوبه : به مقدار لازم
- نمک : به مقدار لازم
طرز تهیه لازانیا قارچ با ساده ترین روش
برای پخت لازانیای قارچ ابتدا پیاز داغ و مقداری روغن و رب و نمک و فلفل و زردچوبه را درون تابه ای مناسب بریزید و مواد را هم بزنید و تفت دهید سپس فلفل دلمه ای را به مخلوط مواد بیفزایید و تفت دهید. در این مرحله از مراحل تهیه سس گوشتی می توانید گوشت چرخ کرده را به مخلوط مواد بیفزایید و مواد را تفت دهید سپس درب تابه را روی آن قرار دهید تا گوشت مقداری پخته شود.
درون تابه ای کوچک نصف کره را به همراه مقداری نمک بریزید سپس قارچ را به کره بیفزایید و آن را تفت دهید و بعد از اینکه قارچ پخت آن را به سس گوشتی بیفزایید و به همراه سس گوشتی قارچ را مقداری تفت دهید.
درون قابلمه ای مناسب مقداری آب بریزید سپس به قابلمه نمک و مقداری روغن بیفزایید و اجازه دهید تا آب به دمای جوش برسد و بسته به نوع اینکه از چه لازانیایی استفاده می کنید لازانیا را طبق دستورش آماده نمایید.
باقی مانده کره را به همراه سیر درون تابه ای مناسب بریزید و بعد از اینکه بوی سیر بلند شد شیر را به آن بیفزایید و بعد از گرم شدن شیر تابه را از روی حرارت گاز بردارید.
ظرف مخصوص فر را مقداری چرب نمایید و در یک ردیف از ظرف ورقه های لازانیا را بچینید سپس یک لایه سس گوشتی و یک لایه سس سفید را به لازانیا بیفزایید.
در صورت تمایل می توانید برای طعم بهتر این غذا 3 تا 4 برگ پنیر گودا ورقه ای شده را روی ردیف دوم یا سوم لازانیا قرار بدهید. توجه داشته باشید که ردیف ها را باید با دقت زیادی بچینید و روی ردیف آخر را می توانید به کمک پنیر پیتزا به صورت کامل بپوشانید.
ظرف حاوی لازانیا را به مدت 60 دقیقه درون فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کرده اید قرار بدهید و اجازه بدهید تا لازانیا پخته شود و در 10 دقیقه آخر نیز بهتر است گریل فر را روشن نمایید تا پنیر روی سطح لازانیا طلایی رنگ شود.
در این بخش از آشپزی مجله آرگا با مراحل پخت لازانیای قارچ در خدمت شما کدبانوهای عزیز و گرامی بودیم که امیدواریم با توجه به مراحل ذکر شده بتوانید این نوع غذای فرنگی را به راحتی بپزید و از طعم بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید.