ساندویچ های سوسیس یکی از ساندویچ های خوشمزه و پرطرفدار است که سوسیس مواد اصلی تشکیل دهنده ی آن می باشد، این نوع ساندویچ دارای تنوع بسیاری بوده که در هر کدام مواد مختلفی استفاده می شود. ساندویچ هندی یکی از انواع ساندویچ ها دارای طعم عالی و ناب می باشد که در این مطلب طرز تهیه ساندویچ سوسیس هندی را آموزش می دهیم.
ساندویچ
ساندویچ یکی از غذاهای آماده است که مواد خوراکی مختلفی مانند گوشت، سبزی، پنیر، سوسیس، گوجه، خیار، قارچ، و …میان دو لایه نان قرار می گیرد، و در وعده های اصلی و همچنین میان وعده میل می شود. ساندویچ ها که از محبوبیت زیادی برخوردار هستند گزینه های ایده آلی برای مهمانی ها محسوب می شوند.
غذاهای هندی دارای طعمی خاص و منحصر به فرد و تندی دلچسبی می باشند که این لذیذی و تندی را می توان در ساندویچ هندی نیز حس کرد. سوسیس هندی شباهت زیادی به ساندویچ سوسیس بندری دارد.
طرز تهیه ساندویچ سوسیس هندی با طعمی استثنایی
روش اول بدون سیب زمینی
مواد مورد نیاز
- میزان کافی نان باگت
- 2 عدد پیاز
- میزان کافی خیارشور و گوجه فرنگی
- میزان کافی کاهو
- 200 گرم سوسیس
- میزان کافی زردچوبه و فلفل
- میزان کافی نمک
- 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
طرز تهیه
ابتدا سوسیس ها را به شکل حاقه ای خرد کنید.
پیاز را نیز نگینی ریز نمایید.
درون یک تابه مقداری روغن ریخته و پیازها را در آن تفت دهید، پس از مشاهده ی تغیییر رنگ زردچوبه به آن اضافه کنید و تفت بدهید تا سرخ شود.
حالا در این مرحله سوسیس های حلقه ای را به پیاز سرخ شده اضافه کنید.
درون یک قابلمه مقداری روغن بریزید و بر روی حرارت قرار دهید تا گرم گردد، پس از داغ شدن روغن فلفل، رب گوجه فرنگی و نمک را اضافه کنید. سپس نیمی از لیوان آب جوشیده را درون قابلمه به این مواد بیافزایید تا مایع غلظت داری به دست آید.
در مرحله ی پایانی سس غلیظ شده آماده را داخل تابه ی حاوی سیب زمینی و سوسیس اضافه کنید. سپس درب ظرف را بر روی آن قرار دهید و به مدت 10 دقیقه بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا به مواد با سس به خوبی طعم دار شوند.
نان باگت را از وسط برش بدهید و سوسیس هندی تهیه شده را درون آن قرار دهید، بر روی آن گوجه فرنگی، کاهو، خیارشور را قرار دهید و در نهایت ساندویچ خوش طعم آماده شده را میل نمایید.
روش دوم با سیب زمینی
مواد مودر نیاز
- 2 عدد سیب زمینی
- تعداد کافی نان باگت
- 300 گرم سوسیس
- 2 عدد پیاز
- 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
- میزان کافی گوجه فرنگی، کاهو، حیارشور
- میزان کافی روغن
- میزان کافی زردچوبه، فلفل و نمک
طرز تهیه
ابتدا سیب زمینی ها را پوست گرفته و به صورت خلالی ریز نمایید، سوسیس ها را نیز به صورت حلقه ای خرد کنید.
پیازها را نیز به صورت نگینی ریز نمایید.
داخل تابه ای مقداری روغن ریخته و بر روی دمای ملایم قرار دهید تا گرم گردد.
پیازهای خرد شده را داخل تابه ی حاوی روغن بریزید و قدری زردچوبه به آن افزوده و تفت دهید تا سرخ گردد.
پس از تغییر رنگ پیازها به رنگ طلایی، نوبت افزودن سوسیس ها می رسد.
سیب زمینی های سرخ شده را تفت دهید و درون تابه ای دیگر همراه با روغن داغ سرخ نمایید.
پیازها و سوسیس های تفت خورده نیز به داخل تابه به سیب زمینی ها بیافزایید.
همچنین درون ظرفی کوچک مقداری روغن ریخته و بر روی حرارت قرار دهید تا گرم شود، سپس فلفل، رب گوجه فرنگی و نمک را به آن افزوده و تفت دهید. در نهایت یک دوم لیوان آبجوش در ظرف بریزید و بهم بزنید تا سرخ گردد. سس مورد نظر آماده است.
این سس را به ترکیب سوسیس، پیاز و سیب زمینی افزوده و با هم ترکیب نمایید.
پس از ترکیب مواد درب آن را گذاشته و به مدت 10 دقیقه بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا مواد با سس طعم دار گردد.
پس از هم خوردن مواد با سس و طعم دار شدن آنها باید مرحله ی پایانی را آغاز نمایید.
نان باگت را از وسط برش داده و مواد را داخل آن قرار دهید، همچنین می توانید گوجه فرنگی، خیارشور و … را نیز بر روی آن قرار دهید.
3 نکته طلایی
- در صورت تمایل می توانید از فلفل دلمه ای، قارچ و پنیر پیتزا در ترکیبات این ساندویچ استفاده کنید.
- در اصل میزان فلفل این غذا با توجه به غذای هندی بودنش، باید زیاد باشد، اما چنانچه علاقه مند به غذاهای تند نیستید، میزان آن را می توانید متناسب با دلخواه خود استفاده کنید.
- دو روش آب پز کردن سیب زمینی و سرخ کردن سیب زمینی را می توانید انتخاب کنید.
در این مقاله آشپزی با طرز تهیه ساندویچ سوسیس هندی با طعمی عالی و دلچسب آشنا شدید، امیدواریم مورد توجه و پسند شما عزیزان خوش سلیقه واقع شده باشد. می توانید برای آشنایی با طرز تهیه سوسیس بندری کلیک کنید.