پیتزا کالزونه یکی از انواع پیتزاهای خوشمزه ایتالیایی می باشد که در این مطلب ما قصد داریم تا شما مخاطبان عزیز را با طرز تهیه پیتزا کالزونه خوشمزه آشنا کنیم تا به راحتی بتوانید این پیتزای خوش طعم را در منزل تهیه نمایید. تا پایان این مطلب با ما همراه باشید و از این غذای خوشمزه لذت ببرید.
پیتزاها در انواع مختلفی تهیه می شوند که پیتزا گوشت و قارچ و پیتزا مخلوط و پیتزا مارگاریتا از پرطرفدارترین پیتزاها می باشند که شما کدبانوهای خوش سلیقه ایرانی می توانید این غذاهای خوشمزه را به راحتی در منزل تهیه کرده و در مهمانی ها و مجالس خود از مهمان هایتان پذیرایی نمایید. در ادامه با دستور پخت پیتزا کالزونه در خدمت شما می باشیم.
مواد لازم
- کالباس : 200 گرم
- قارچ سرخ شده : 1 پیمانه
- پنیر پیتزا : 200 گرم
- زرده تخم مرغ : 1 عدد
- شیر : 1 لیوان
- آرد : 3 پیمانه
- پیاز : 1 عدد
- سیر : 2 حبه
- گوجه فرنگی : 5 عدد
- خمیر مایه : 1 قاشق چایخوری
- آویشن : به میزان لازم
- پودر نعناع : به میزان لازم
- نمک و فلفل : نصف قاشق چایخوری
- روغن : 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه پیتزا کالزونه ایتالیایی
برای درست کردن پیتزا کالزونه یا همان پیراشکی پیتزایی باید ابتدا فر را بر روی دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم نمایید تا به خوبی داغ شود. آرد را درون ظرفی ریخته و وسط آن را حالت یک گودی درست نمایید و خمیر مایه و نمک و شیر را به آن اضافه نمایید و خوب هم بزنید تا به خمیر تبدیل شود.
در مرحله بعدی طرز تهیه پیتزا کالزونه روی خمیر بدست آمده را با پارچه ای تمیز بپوشانید و حدود دو ساعت آن را در مکانی گرم قرار دهید. پیاز را حلقه نمایید و گوجه ها را نیز پوست کنده و حلقه می کنیم.
سیر و کالباس را نیز ریز کنید. رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل را با یکدیگر مخلوط نمایید و خوب هم بزنید.
کف سینی را چرب کرده و خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم نمایید. نصفی از خمیر را درون سینی قرار داده و ترکیب آرد و رب را بر روی خمیر بمالید. گوجه های حلقه شده را بر روی خمیر قرار داده و سطح خمیر را با این گوجه ها پر نمایید و سپس روی آن نمک و آویشن و فلفل و نعناع را قرار دهید. در مرحله بعدی سیر و کالباس و قارچ و پنیر و پیاز را به مواد اضافه کنید. قسمت باقی مانده از خمیر را بر روی مواد قرار می دهیم و اطراف خمیرها را مرتب کرده و با چنگال یا قاشق دور تا دور آن را مرتب کنید.
در مرحله پایانی تهیه پیتزا کالزونه، روی پیتزا را با زرده تخم مرغ و شیر می پوشانیم و حدود 20 دقیقه آن را در مکانی گرم قرار دهید سپس آن را به درون فر منتقل کنید.
آموزش تهیه کالزونه اسفناج
پیتزا کالزونه از انواع غذای ایتالیایی می باشد که می توان با دستورهای متفاوتی تهیه کرد و از طعم بی نظیر آن لذت برد. به همین منظور در ادامه این بخش قصد داریم شما را با طرز تهیه کالزونه اسفناج آشنا کنیم امیدواریم به راحتی بتوانید این غذای مقوی را در منزل تهیه نمایید.
مواد لازم:
- اسفناج پخته شده: 16 قاشق غذاخوری
- خمیر پیتزا 450 گرمی: 1 بسته
- پنیر ریکوتا: 8 قاشق غذاخوری
- پنیر موزارلا: 4 اسلایس (تکه)
- پنیر پارمیسان: 1 قاشق غذاخوری
- کره آب شده: 3 قاشق غذاخوری
- سیر خرد شده: 1 قاشق چایخوری
- جعفری: 1 قاشق چایخوری
- تخم مرغ: 1 عدد
- آب: 1 قاشق غذاخوری
دستور پخت:
در ابتدای کار فر را با حرارت 200 درجه سانتیگراد روشن نمایید تا گرم شود.
سپس خمیر پیتزا را به 8 قسمت مساوی تقسیم نمایید و هر یک تکه را با کمک وردنه روی سطحی صافی به شکل دایره ای پهن کنید.
در مرحله بعدی باید دو قاشق غذا خوری اسفناج را به همراه یک قاشق غذا خوری پنیر ریکوتا و یک تکه پنیر موزارلا بر روی یک سمت خمیر بگذارید.
حال طرف دیگر خمیر را روی مواد برگردانید تا خمیر بسته شود و لبه های خمیر را با فشار دست ببندید. مابقی خمیرها را نیز به همین ترتیب آماده کنید.
کره آب شده را درون کاسه کوچکی با سیر و جعفری خرد شده و پنیر پارمیسان خوب مخلوط نمایید.
سپس کالزونه های اسفناج را داخل سینی فر با فاصله بچینید.
در مرحله بعدی تخم مرغ را درون کاسه کوچکی بشکنید و به میزان یک قاشق غذاخوری به آن آب بیفزایید و کاملا مخلوط نمایید، بعد با کمک قلمو روی کالزونه ها را آغشته به این مخلوط نمایید.
در آخرین مرحله مخلوط کره، سیر و … را روی کالزونه های آغشته به تخم مرغ قرار دهید و سینی را درون فر از قبل گرم شده بگذارید تا بپزند و کالزونه ها برشته و طلایی رنگ شوند. مدت پخت 15الی 20 دقیقه می باشد.
در این مطلب با طرز تهیه پیتزا کالزونه بسیار خوشمزه و پرطرفدار ایتالیایی آشنا شدید که امیدواریم از این پیتزای خوشمزه و خوش طعم لذت برده باشید. در صورت تمایل برای آشنایی با دستور پخت انواع پیتزا کلیک نمایید.