وب سایت آشپزباشی: ماهی انگشتی با پوره ی نخود فرنگی و نعناع از مجموعه دستور غذایی های جیمی الیور است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. تهیه ی این ماهی ها خیلی راحت تر از آن است که فکر می کنید.
- آرد 5 قاشق غذاخوری
- فلفل پاپریکا 1 قاشق غذاخوری
- لیمو 1/2 عدد
- نمک به میزان لازم
- فلفل سیاه به میزان لازم
- تخم مرغ 2 عدد
- نان تست 3 برش
- ماهی سفید 450 گرم
- روغن قدری
- نخود فرنگی 500 گرم
- نعناع 1/2 دسته
طرز تهیه:
1- آرد را به همراه پودر فلفل پاپریکا، رنده پوست لیمو، نوک انگشت نمک و فلفل سیاه در کاسه ی کوچکی ترکیب کنید. تخم مرغ ها را هم در کاسه ی دیگری بشکنید و آن ها را کمی هم بزنید. نان های تست را در غذاساز ریخته و بزنید تا کاملا ریز شوند. آن ها را در بشقاب بریزید.
2- نوارهای ماهی را در ترکیب آرد زده و کاملا به آن آغشته کنید. سپس آن ها را در تخم مرغ بزنید، تخم مرغ اضافی را آن را بگیرید و در پایان آن ها را در نان تست پودر شده بزنید. آن ها را در سینی بچینید.
3- 1 قاشق غذاخوری روغن در ماهیتابه ای نچسب روی حرارت متوسط گرم کنید و ماهی ها را (در چند نوبت) برای 2 تا 3 دقیقه از هر طرف در آن سرخ کنید، تا طلایی، ترد و مغز پخت شوند. در صورت نیاز روغن بیشتری در ماهیتابه بریزید. ماهی ها را از ماهیتابه خارج کرده و روی حوله ی کاغذی بگذارید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود.
4-در این میان، نخود فرنگی را در غذاساز ریخته و بزنید تا کاملا پوره شود. پوره نخود فرنگی را در ظرف مورد نظر بریزید، آبلیمو و نعناع خرد شده را به آن اضافه کنید و ادویه ی دلخواهتان را به آن بزنید. مواد را با هم ترکیب کنید و در کنار ماهی انگشتی و مقداری سالاد میل کنید.
نکات:
1-
از فیله ماهی مورد نظر استفاده کنید. اگر از ماهی یخ زده استفاده می کنید،
آن را از مدتی قبل، بیرون از فریزر بگذارید تا یخ آن باز شود. سپس فیله ها
را به شکل نوارهایی با پهنای 2 سانتی متر برش دهید.
2- پوست لیمو را رنده کنید و آب آن را بگیرید.
3- نخود فرنگی ها را هم آب پز کنید. قبل استفاده آن ها را آبکشی کرده و کنار بگذارید.
4- برگ های نعناع را خرد کنید.