برای ایجاد کردن تنوع در ساندویچ های خود امروز به شما نوعی از ساندویچ فوق العاده خوش طعم و بی نظیر را آموزش خواهیم داد. پنینی یکی از انواع غذاهای ایتالیایی می باشد که محبوب مردم این کشور است. طرز تهیه پنینی مرغ آسان است و درست کردن آن زمان زیادی را صرف نمی کند.
مواد لازم
- پنیر پیتزا: به مقدار مورد نیاز
- نان تست: به مقدار لازم
- سینه مرغ: 1 عدد
- خامه صبحانه: دو قاشق غذا خوری
- پیاز: 1 عدد متوسط
- قارچ: 250 گرم
- پیازچه: 1 دسته
- فلفل دلمه ای: 1 عدد
- سیر: 2 حبه
- نمک: به میزان مورد نیاز
- فلفل: به مقدار کافی
- زرد چوبه: به میزان لازم
- آبلیمو: 1 قاشق غذا خوری
طرز تهیه پنینی مرغ خوش طعم
برای درست کردن این ساندویچ خوشمزه در ابتدای کار لازم است که استخوان سینه مرغ را جدا کنید و سپس سینه مرغ را به شکل مکعبی یا نواری برش بزنید. تابه ای مناسب تهیه کنید و داخل آن را روغن بریزید. سپس پیاز را خلالی خرد کرده و داخل روغن تفت دهید تا سرخ شود.
در ادامه سینه مرغ را به پیازها اضافه کنید و تفت دهید. فلفل سیاه، زرد چوبه و نمک را به مواد درون تابه بیفزایید و هم بزنید. تا زمانی که سینه مرغ تغییر رنگ داده و پخته شود، به تفت دادن ادامه دهید. هم چنین می توانید از قبل مرغ را به صورت آب پز پخته و ریش ریش کنید. این بستگی به سلیقه شخصی شما دارد.
در این مرحله قارچ ها را به خوبی شسته و برش بزنید. به روی آن ها مقداری آبلیمو بریزید تا سیاه نشوند. تابه ای بردارید و داخل آن را کمی روغن ریخته و قارچ ها را داخل آن تفت بدهید. تا جایی به تفت دادن ادامه دهید که آب قارچ کشیده و خشک شود. سپس شعله را خاموش کنید.
در این قسمت از پخت، پیازچه های شسته شده را ریز کرده و هم چنین فلفل دلمه ای را خرد کنید. آن ها را به تابه مرغ اضافه کنید. قارچ را نیز به مواد خود بیفزایید و همه را با هم به خوبی مخلوط کنید. در آخر خامه را نیز اضافه کرده و شعله را خاموش کرده و مواد را به خوبی با هم ترکیب کنید.
نان تست را آماده کرده و روی آن ها را سس مایونز یا کچاب آغشته کنید. سپس مواد آماده شده طی مرحله قبل را روی نان ها ریخته و پنیر پیتزا روی مواد بپاشید. نان تست دیگری را روی مواد قرار دهید. روی صفحه گریل ساندویچ ساز خود را کمی چرب کرده و نان تست ها را روی آن ها بگذارید. درب ساندویچ ساز را ببندید و منتظر بمانید تا ساندویچ های شما آماده شود.
اگر در منزل دستگاه ساندویچ ساز ندارید از تابه گریل استفاده کنید. به این صورت که کف تابه را کمی با روغن چرب کنید و نان تست ها را داخل آن بچینید و کمی فشار دهید تا روی نان ها خط بیفتد. سپس آن آن ها سرخ و برشته کنید.
همراهان و کدبانو های عزیز مجله آرگا، ضمن سپاس از همراهی شما با طرز تهیه پنینی مرغ در این مطلب برای تهیه ساندویچ هندی و هم چنین ساندویچ مرغ پنیری می توانید روی لینک آن ها کلیک کنید و مطالب را مشاهده نمایید.