کدام گل‌ها خوراکی هستند؟ &#۸۲۱۱; قسمت اول

علاوه بر استفاده در غذا، امروزه در رستوران‌های لوکس و یا در خانه‌هایی که آشپز به دیزاین غذا اهمیت می‌دهد از گل‌های خوراکی استفاده می‌شود. راز استفاده از این گل‌ها در تزئین بشقاب این است که دیزاین‌مان را خیلی شلوغ نکنیم و از چند گل مختلف استفاده نکنیم.

کدام گل‌ها خوراکی هستند؟ – قسمت اول

شاید تا به حال نمی‌دانستید که بسیاری از گل‌هایی که در اطراف خود می‌بینیم می‌توانند در رژیم غذایی‌مان گنجانده شوند. اگر گیاهخوار هستید یا گیاهخواران را دوست دارید با ما همراه باشید!

علاوه بر استفاده در غذا، امروزه در رستوران‌های لوکس و یا در خانه‌هایی که آشپز به دیزاین غذا اهمیت می‌دهد از گل‌های خوراکی استفاده می‌شود. راز استفاده از این گل‌ها در تزئین بشقاب این است که دیزاین‌مان را خیلی شلوغ نکنیم و از چند گل مختلف استفاده نکنیم.

قبل از آنکه بقیه مطلب امروز را بخوانید و گل‌های خوراکی را بشناسید به چند نکته دقت کنید:

  • قبل از خوردن هر گل یا گیاهی چک کنید که حتما خوراکی باشد و سرخود از گیاهان ناآشنا یا گل‌ها تغذیه نکنید. شاید باورش سخت باشد اما بعضی گل‌ها می‌توانند شما را به مریضی‌های جدی مبتلا کنند.
  • همچنین اگر می‌خواهید گل کاشته شده در باغچه خود را بخورید نباید از کودهای شیمیایی و سم‌ها بر روی گیاه استفاده کرده باشید.
  • هیچ وقت گل‌هایی را که در خیابان‌ها و فضاهای سبز روییده‌اند نخورید.
  • گل‌هایی را که مطمئن نیستید سم یا کود شیمیایی دریافت کرده‌اند یا خیر را مصرف نکنید.
  • گل‌های خوراکی را با دقت شناسایی کنید و غیر از قسمت‌های خوراکی آنها قسمت دیگری از آن گیاه را مصرف نکنید.
  • اگر بیماری دارید و نباید مواد غذایی خاصی مصرف کنید، قبل از خوردن گل‌های خوراکی با پزشک‌ خود مشورت کنید.

گل‌های خوراکی

1- بگونیا غده‌ای و بگونیا عروس (واکسی)

در بگونیا غده‌ای برگ‌ها، ساقه و گل خوراکی هستند. گل‌های جوان این نوع بگونیا مزه‌ای مرکبات مانند و کمی ترش دارند. از گلبرگ‌های این گل در درست کردن سالاد یا تزئین بشقاب‌های غذا استفاده می‌شود. گل‌ها و ساقه این بگونیا حاوی اگزالیک اسید است و افرادی که مبتلا به نقرس، سنگ کلیه و یا رماتیسم هستند نباید از این گیاه استفاده کنند.

گل‌ها و ساقه بگونیا عروس یا همان بگونیا واکسی به صورت خام و پخته مصرف می‌شوند.

2-  گل همیشه بهار

گل‌های این گیاه خوشمزه طعمی پرمزه‌ از تند تا کمی تلخ دارند. طعم غالب این گل شما را به یاد زعفران خواهد انداخت. از گلبرگ‌های خوشمره این گل در سوپ، سالاد و بشقاب‌هاتان استفاده کنید.

3- گل میخک (میخک قرنفلی)

از این گل زیبا می‌توان در درست کردن شکلات یا به عنوان تزئین کیک استفاده کرد. برای استفاده از طعم شیرین و خوشمزه گل قسمت سفید پایین گلبرگ‌ها را جدا کنید تا دسرهاتان طعم تلخی نگیرند.

4- داوودی (داوودی خوراکی)

گل‌های داوودی در انواعی از رنگ‌ها خودنمایی می‌کنند و با مزه تند و کمی تلخ خود غذاهاتان را جان می‌بخشند. مزه آنها از فلفلی تا طعمی گل کلم مانند متغییر است. این گل‌ها را ابتدا کمی بپزید و بعد به غذاتان اضافه کنید.

5- شبدر

این گیاه مزه‌ای شیرین و طعمی تقریبا مشابه گیاه بادیان رومی دارد (اگر این گیاه را خورده‌اید!). از گل‌های سفید و قرمز شبدر در طب سنتی برای مبارزه با نقرس، رماتیسم و تراوش‌های چرکی استفاده می‌شود. همچنین تصور می‌شود این گیاه در بهتر شدن و استحکام ساختار ناخن‌ها موثر است.

6- گل گندم

این گل‌های آبی مایل به بنفش که به نام گل گندم شناخته می‌شوند مزه‌ای شیرین و تند دارند. از گل‌های این گیاه می‌توان به عنوان رنگی طبیعی برای رنگ کردن غذا استفاده کرد.

7- گل قاصدک

همان گل‌های زرد رنگی که در فصل بهار در علفزارها می‌رویند و بعد هم تبدیل به قاصدک‌هایی رقصان می‌شوند! اگر گل‌ها را تا جوان هستند برداشت کنید مزه‌ای شیرین خواهند داشت.

8- مینای چمنی (مینای انگلیسی)

گل‌ها مزه‌ای کمی تلخ دارند و به خاطر ظاهر زیباشان در تزئین بشقاب‌ها به کار می‌روند.

9- گل گوشواره (فوشیا)

این گل جذاب که مدتی زیادی نیست که راه خود را به بازارهای ایران باز کرده است طعمی تقریبا اسیدی دارد. میوه‌های این گیاه هم خوردنی هستند.

ادامه دارد …

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان