ماهان شبکه ایرانیان

سالاد وگان: سالاد نخود و کینوا

این سالاد خوشمزه لیمویی، طعمی خاورمیانه‌ای دارد پس با ذائقه ما هماهنگ است؛ بسیار سالم است و طعمی با یاد ماندنی دارد پس حتی اگر وگان یا گیاهخوار هم نیستید آن را برای سفره‌های مهمانی‌تان یاد بگیرید.

سالاد وگان: سالاد نخود و کینوا

این روزها افراد بیشتری به خوردن غذاهای گیاهی و به خصوص رژیم غذایی وگان (ویگن) روی آورده‌اند. اگر جدیدا وگان شده‌اید و یا چند وقتی است این رژیم سالم را رعایت می‌کنید با مطلب امروز همراه من باشید.

این سالاد خوشمزه لیمویی، طعمی خاورمیانه‌ای دارد پس با ذائقه ما هماهنگ است؛ بسیار سالم است و طعمی با یاد ماندنی دارد پس حتی اگر وگان یا گیاهخوار هم نیستید آن را برای سفره‌های مهمانی‌تان یاد بگیرید.

در این سالاد سالم کینوا و نخود را با خیار گوجه فرنگی و شوید تازه مخلوط می‌کنیم و با سسی درست شده از کنسرو لیمو سرو می‌کنیم.

مواد لازم

  • سه چهارم فنجان کینوای خشک و پخته نشده
  • 1 و نیم فنجان آب
  • 1 و نیم فنجان نخود پخته شده
  • نصف فنجان پیاز قرمز نازک برش خورده
  • 2 فنجان خیار خرد شده
  • 1 عدد فلفل دلمه (ترجیحا زرد به خاطر رنگ زیبایش) خرد شده
  • یک فنجان گوجه گیلاسی (یا گوجه معمولی خرد شده)
  • یک چهارم فنجان زیتون خرد شده یا حلقه شده
  • نصف فنجان جعفری خرد شده
  • یک چهارم فنجان شوید خرد شده ( به جای شوید از نعنا هم می‌توانید استفاده کنید و یا هر دو را در سالاد بریزید)
  • مواد دیگری که می‌توان به اختیار اضافه کرد: تربچه، آووکادو و پنیر فتا

مواد لازم برای سس

  • یک چهارم فنجان لیموی کنسرو شده (در ادامه متن روش تهیه آن را به شما یاد خواهم داد)
  • یک چهارم فنجان روغن زیتون
  • یک چهارم فنجان آب لیموی تازه
  • 2 حبه سیر له شده
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • نصف قاشق چایخوری فلفل
  • نصف قاشق چایخوری سماق! (به دلخواه)

روش تهیه لیموی کنسروی

قبل از آموزش سالاد جدیدمان روش درست کردن لیموی کنسروی را به شما آموزش می‌دهم که در خیلی موارد به کارتان خواهد آمد، چه به عنوان قسمتی از سس سالاد و چه برای طعم دار کردن سبزیجات و غذاهای دیگر.

برای درست کردن این ترکیب خوشمزه تنها به 2 ماده و 15 دقیقه از زمان‌تان احتیاج است!

شاید برای ما ناشناخته باشد اما این روش سرو لیمو در آشپزی مراکشی و شمال آفریقا به کرات استفاده می‌شود. کننسرو لیمو که تنها در 15 دقیقه آماده می‌شود باید 2 هفته بماند تا طعم اصلی خود را که ترشی ملس و مخملی دارد نشان دهد!

مواد لازم

  • لیمو
  • آب لیمو
  • نمک دریا (می‌توان از نمک بدون ید هم استفاده کرد)

روش تهیه

2 عدد شیشه را با آب داغ و مایع ظرفشویی خوب بشویید و خشک کنید (تا کنسرو لیمو‌تان کپک نزند). 2 عدد لیمو را اسلایس نازک کنید.

در کف شیشه‌ها نمک بریزید. یک لایه لیمو بچینید و مجددا نمک بریزید تا جایی که شیشه نزدیک به پر شود. حدود 3 سانتی متر از سر شیشه‌ها را خالی بگذارید. برای هر عدد لیمو حدودا 2 قاشق چایخوری نمک نیاز دارید.

وقتی شیشه را تا 3 سانتی متری سر پر کردید، اسلایس‌های لیمو را کمی فشار دهید تا پایین‌تر بروند. سپس تا جایی که شیشه پر شود آب لیموی تازه در آن بریزید. آب لیمو باید روی اسلایس‌های لیمو را بگیرد.

سپس شیشه‌ها را در مکانی خشک و خنک قرار دهید و به مدت 1 هفته هر وقت یادتان آمد شیشه‌ها را تکان دهید. بعد از 2 الی 3 هفته لیموی کنسروی شما حاضر است!

بعد از نرم شدن پوست لیموها کنسروها را در یخچال نگهداری کنید.

روش تهیه سالاد نخود و کینوا

کینوا، آب و مقداری نمک را در قابلمه بریزید و آب را به جوش آورید. سپس درب قابلمه را بگذارید، شعله را کم کنید و آب را در حالت نیم جوش نگه دارید تا زمانی که تمام آب توسط کینواها کشیده شود (حدودا 12 الی 15 دقیقه طول خواهد کشید). سپس قابلمه را از روی اجاق بردارید و اجازه دهید کینواها خنک شوند.

پیارهای خرد کرده را تا زمان خرد کردن همه سبزیجات در آب خنک قرار دهید تا بیحال نشوند و تندی‌شان هم گرفته شود.

تمام مواد، نخود، خیاز، گوجه گیلاسی، فلفل دلمه، زیتون، جعفری، شوید و پیاز را در کاسه‌ای بریزید.

اسلایس‌های لیموی کنسروی را خرد کنید. تمام مواد سس را در ظرفی با هم مخلوط کنید و سپس به ظرف سالاد اضافه‌شان کنید و خوب هم بزنید.

سالادمان حاضر است، نوش جان!

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان