دودی کردن یکی از روش های پخت گوشت است که در آن گوشت دارای طعمی متفاوت و خوب می شود. گوشت دودی مونترالی که گاهی «گوشت مونترالی» و یا «گوشت دودی» نیز شناخته می شود. این غذا به گونه ای است که میان 2 لایه نان، گوشتی بسیار همراه سس خردل زیاد، همچنین کنار آن خیارشور، سالاد کلم، زیتون تهیه می شود. اما طرز تهیه ساندویچ گوشت مونترال که در این مطلب به آن خواهیم پرداخت.
در هر منطقه یک و یا چند غذای محبوب و معروف تر وجود دارد که به عنوان غذای ملل شناخته شده و افراد به محض سفر به آن منطقه آن و یا آنها را برای میل کردن انتخاب می نمایند. به طوری که اگر به کانادا از جمله شهر مونترال بروید؛ می توانید با مراجعه به رستوران ها، اغذیه ها با این ساندویچ خوش طعم می توانید از خودتان پذیرایی نمایید. همچنین در سفر به مکزیک می توانید طعم ساندویچ بوریتو و ساندویچ مرغ مکزیکی را امتحان کنید
مواد لازم
- 1 کیلو و نیم گوشت سرسینه گوساله دارای چربی فراوان
- 2 حبه سیر
- 2 قاشق غذاخوری پاپریکای دودی شده
- 1 قاشق چای خوری پودر خردل خشک شده
- 1 قاشق چای خوری تخم گشنیز
- 1 قاشق چای خوری دانه زیره
- 1 قاشق چای خوری دانه خردل
- 2 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
- 2 قاشق چای خوری سیاه دانه
- 2 قاشق چای خوری تخم رازیانه
- 1 پیمانه نمک زبر
- 1 قاشق غذاخوری نمک صورتی
- ادویه مخصوص گوشت دودی مونترال
طرز تهیه ساندویچ گوشت مونترال با طعمی عالی و لذیذ
ابتدا دانه خردل، دانه زیره، فلفل سیاه، گشنیز را برای 5 دقیقه درون تابه ای بر روی حرارت بگذارید و بعد درون آسیاب بریزید تا آسیاب شوند. دانه های به دست آمده را با نمک زبر، نمک صورتی و شکر ترکیب کنید.
تمامی رویه گوشت را با استفاده از این ترکیب بپوشانید و درب کیسه زیپ دار را قرار داده؛ داخل فریزر یخچال بگذارید تا استراحت نماید.
تقریبا 4 – 7 روز جهت استراحت گوشت درون یخچال نیاز می باشد که در این مدت به صورت روزانه آن را چندین دفعه پشت و رو نمایید. بعد از 4 روز، آن را از یخچال خارج ساخته و به وسیله ی آب سرد به خوبی شستشو دهید.
یک ظرف پر از آب تهیه کرده و برای 2 ساعت گوشت را در آن قرار داده، پس از هر 30 دقیقه آب درون ظرف را بکشید و دوباره پر از آب نمایید. پس از چند مرتبه آبکشی، گوشت را خارج ساخته و به وسیله ی یک دستمال تمیز و یا حوله ای کاغذی آن را خشک نمایید.
حالا پودر پیاز، پودر سیر، پودر پاپریکا، پودر خردل، تخم شوید، تخم کرفس، تخم گشنیز، فلفل قرمز، فلفل سیاه را با یکدیگر ترکیب نموده و روی سطح گوشت را به آن آغشته کنید. کباب پز و یا باربیکیو زغالی را روشن و فراهم نموده و گوشت را بر روی آن قرار دهید. بخش چربی گوشت را رو به سمت بالایی بگذارید.
موقع طبخ گوشت، دماسنج را درون آن فر کنید. زمانی که که دماسنج به دمای 165 درجه (سلسیوس) رسید, یعنی گوشت شما پخته است. اگر هنوز پخته نشده بود، می توانید کمی آب به آن بیفزایید و پس از پخته شدن آن را بر روی تخته قرار دهید. گوشت پخته شده را به قطعات برابر تقسیم و ببرید.
نان ها را نیز برش زده و سس خردل را هم ببرید. به همین سادگی می توانید ساندویچ خوشمزه خود را تهیه نمایید.
در این مطلب شما عزیزان علاقه مند را با طرز تهیه ساندویچ گوشت مونترال آشنا کردیم. امیدواریم بتوانید با استفاده از این رسپی آموزشی در منزل خود یک غذای خوشمزه و مقوی آماده کنید. در ادامه می توانید برای آشنایی با انواع ساندویچ بر روی آن کلیک کنید.