ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه پنینی ژامبون با دو طعم فوق العاده خوشمزه

پنینی نوعی ساندویچ ایتالیایی است که می توان آن را با انواع نان های باگت، همبرگر، تست و همچنین ترکیبات مختلفی مانند ژامبون، گوشت قرمز و گوشت سفید آماده کرد. از همین رو می توان توع بالایی به آن بخشید. در این مطلب شما را با طرز تهیه پنینی ژامبون به دو روش را آموزش خواهیم داد.

طرز تهیه پنینی ژامبون با دو طعم فوق العاده خوشمزه

 پنینی، پانینی، پانینو در واقع یک نوع غذا و یا یک ساندویچ دارای اصالت ایتالیایی است که از محبوبیت و شهرت خوبی برخوردار است. این غذا که مفهوم «نان کوچک» را در بر می گیرد؛ به شکل تست و برشته میل می گردد. پنینی ها را می توان در یکی از وعده های اصلی و یا حتی میان وعده ها تهیه و میل نمود. در مطالب گذشته با پنینی مرغ و ساندویچ روبن را آموزش دادیم و در این مطلب برای آشنایی با طرز تهیه پنینی ژامبون همراه آرگا باشید.

پنینی دارای گوناگونی بالایی می باشد که از جمله ی آنها می توان به پنینی ژامبون، پنینی مرغ، پنینی گوشت، رست، بیکن اشاره داشت. همچنین پنینی ها علاوه بر متفاوت بودن در ترکیبات داخلی؛ در نان و سس به کار رفته همچون نان باگت، نان تست، سس سیر، سس کچاپ دارای تنوع هستند. یکی از دلایل خوشمزه و محبوب بودن پنینی ها به کار گرفته شدن سس های خوش طعم و پنیر ورقه ای می باشد.

آشنایی با شیوه تهیه پنینی ژامبون

  •  تصفیه آب خانگی آکواجوی
  •  بلیط کیش

مواد لازم

  • 1 عدد پیاز
  • 2 حبه سیر
  • 1 عدد فلفل دلمه
  • 1 عدد سینه مرغ و یا زامبون مرغ
  • 250 گرم قارچ
  • 1 دسته پیازچه
  • 2 قاشق غذاخوری خامه صبحانه
  • 1 قاشق غذاخوری آبلیمو
  • اندازه کافی نان تست یا نان باگت
  • اندازه کافی پنیر پیتزا
  • اندازه کافی زردچوبه
  • اندازه کافی فلفل سیاه و نمک

آموزش طرز تهیه پنینی ژامبون مرغ خوش طعم

اول از هر کاری گوشت سینه مرغ را فیله می کنیم، یعنی استخوان های آن را جدا کرده و به شکل مربع و یا نوار ریز کنید. بعد نوبت به ریز کردن پیاز می رسد؛ پیاز را به صورت نگینی و یا خلالی خرد کرده و درون تابه حاوی روغن با حرارت ملایم تفت بدهید تا سرخ و طلایی رنگ شود. بعد سینه مرغ ریز شده را افزوده و با زردچوبه، فلفل سیاه، نمک تفت بدهید تا گوشت سینه مرغ نیز بپزد.

حالا قارچ ها را به خوبی بشویید، سپس خرد کرده و به آن آبلیمو بیفزایید. درون تابه کمی روغن ریخته و بر روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. سپس قارچ های خرد شده را درون آن بریزید و کمی تفت بدهید. بهتر است شعله نسبتا بلند باشد تا به خوبی آب قارچ ها کشیده گردد.

فلفل دلمه ای را ریز کنید، پیازچه را بشویید و با قارچ های تفت خورده به درون تابه افزوده و به خوبی به هم بزنید تا ترکیبی یکنواخت به دست بیاید. در نهایت خامه را بیفزایید و از روی شعله کناری بگذارید. در همین حین نیز مواد پنینی را به خوبی به هم بزنید تا یکنواخت گردد.

در مرحله بعدی طرز تهیه پنینی ژامبون باید نان همبرگر و یا نان تست را برداشته و به سلیقه و ذائقه خود مقداری سس قرمز بر روی مایونز بمالید و از مواد پنینی به دست آمده, بر روی سس بریزید. بعد بر روی مواد پینینی، پنیر پیتزا ریخته و 1 عدد نان همبرگر و یا تست دیگر قرار دهید.

روی صفحه گریل دستگاه ساندویچ ساز مقداری را چرب نموده و بعد نان ها را بر روی آن بگذارید و در ساندویچ ساز را ببندید تا سرخ و پخته گردد. و در صورت در اختیار داشتن تابه گریل، سطح تابه را مقداری چرب نموده و نان های همبرگر و همچنین نان تست را درون آن بگذارید و به کمک کفگیر بفشارید تا به خوبی خط ها بر روی نان ها بیفتد و سرخ و برشته گردد. بعد نان ها را از میان دو نیم کرده و همراه سس دلخواه میل نمایید.

آموزش طرز تهیه پنینی ژامبون

مواد لازم

  • 10 عدد قارچ
  • 4 عدد نان باگت
  • 4 عدد پیازچه
  • 3 عدد لیمو ترش
  • 2 حبه سیر
  • 4 ورق ژامبون گوشت
  • 4 عدد پینر ورقه ای
  • 2 دسته ریحان
  • 2 دسته جعفری
  • 50 گرم پنیر خامه ای
  • 60 گرم کره
  • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون

آموزش تهیه پنینی ژامبون گوشت خوشمزه

در مرحله ی اول باید سس پنینی را تهیه نمایید که برای این منظور سیر، پنیر خامه ای، ریحان، روغن زیتون، پیازچه، جعفری، کره را درون مخلوط کن و یا میکسر بریزید و به خوبی با یکدیگر ترکیب نمایید.

بعد که سس حاضر گردید، قسمت رویی ساندویچ و ته نان باگت را سس مالی کرده و در آن قارچ، پنیر ورقه ای، ژامبون بگذارید.

ساندویچ پنینی خوشمزه شما حاضر می باشد؛ می توانید آن را میل نمایید.

آشنایی با شیوه تهیه پنینی ژامبون

نکات طلایی تهیه پنینی ژامبون

  • در صورت تمایل می توانید از گوشت قرمز، گوشت سفید و یا ژامبون بهره ببرید.
  • می توانید به جای سس سیر از سایر سس ها نیز استفاده کنید.
  • در صورت تمایل می توانید سینه مرغ را به تنهایی همراه پیاز آب پز نموده، و سپس آن را رشته رشته کنید.
  • در صورت موجود نبودن ساندویچ ساز و یا دستگاه پنینی ساز، می توانید کبابی کرده و یا در فر قرار دهید.
  • مطابق سلیقه خود می توانید مقداری رب گوجه فرنگی به آن زده و تفت بدهید.
  • جهت بیشتر شدن رژیمی این غذا، پنیر را از ترکیبات حذف نمایید.
  • همچنین می توانید مقداری جعفری خرد شده را به پنینی خود بیفزایید.

در این مطلب شما عزیزان را با طرز تهیه پنینی ژامبون با طعمی عالی و خوشمزه آشنا کردیم. امیدواریم مورد توجه و پسند شما خوش سلیقه های آرگایی واقع شده باشد. از شما دعوت می کنیم برای آشنایی با انواع ساندویچ بر روی لینک کلیک کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان