پنینی، پانینی، پانینو در واقع یک نوع غذا و یا یک ساندویچ دارای اصالت ایتالیایی است که از محبوبیت و شهرت خوبی برخوردار است. این غذا که مفهوم «نان کوچک» را در بر می گیرد؛ به شکل تست و برشته میل می گردد. پنینی ها را می توان در یکی از وعده های اصلی و یا حتی میان وعده ها تهیه و میل نمود. در مطالب گذشته با پنینی مرغ و ساندویچ روبن را آموزش دادیم و در این مطلب برای آشنایی با طرز تهیه پنینی ژامبون همراه آرگا باشید.
پنینی دارای گوناگونی بالایی می باشد که از جمله ی آنها می توان به پنینی ژامبون، پنینی مرغ، پنینی گوشت، رست، بیکن اشاره داشت. همچنین پنینی ها علاوه بر متفاوت بودن در ترکیبات داخلی؛ در نان و سس به کار رفته همچون نان باگت، نان تست، سس سیر، سس کچاپ دارای تنوع هستند. یکی از دلایل خوشمزه و محبوب بودن پنینی ها به کار گرفته شدن سس های خوش طعم و پنیر ورقه ای می باشد.
مواد لازم
- 1 عدد پیاز
- 2 حبه سیر
- 1 عدد فلفل دلمه
- 1 عدد سینه مرغ و یا زامبون مرغ
- 250 گرم قارچ
- 1 دسته پیازچه
- 2 قاشق غذاخوری خامه صبحانه
- 1 قاشق غذاخوری آبلیمو
- اندازه کافی نان تست یا نان باگت
- اندازه کافی پنیر پیتزا
- اندازه کافی زردچوبه
- اندازه کافی فلفل سیاه و نمک
آموزش طرز تهیه پنینی ژامبون مرغ خوش طعم
اول از هر کاری گوشت سینه مرغ را فیله می کنیم، یعنی استخوان های آن را جدا کرده و به شکل مربع و یا نوار ریز کنید. بعد نوبت به ریز کردن پیاز می رسد؛ پیاز را به صورت نگینی و یا خلالی خرد کرده و درون تابه حاوی روغن با حرارت ملایم تفت بدهید تا سرخ و طلایی رنگ شود. بعد سینه مرغ ریز شده را افزوده و با زردچوبه، فلفل سیاه، نمک تفت بدهید تا گوشت سینه مرغ نیز بپزد.
حالا قارچ ها را به خوبی بشویید، سپس خرد کرده و به آن آبلیمو بیفزایید. درون تابه کمی روغن ریخته و بر روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. سپس قارچ های خرد شده را درون آن بریزید و کمی تفت بدهید. بهتر است شعله نسبتا بلند باشد تا به خوبی آب قارچ ها کشیده گردد.
فلفل دلمه ای را ریز کنید، پیازچه را بشویید و با قارچ های تفت خورده به درون تابه افزوده و به خوبی به هم بزنید تا ترکیبی یکنواخت به دست بیاید. در نهایت خامه را بیفزایید و از روی شعله کناری بگذارید. در همین حین نیز مواد پنینی را به خوبی به هم بزنید تا یکنواخت گردد.
در مرحله بعدی طرز تهیه پنینی ژامبون باید نان همبرگر و یا نان تست را برداشته و به سلیقه و ذائقه خود مقداری سس قرمز بر روی مایونز بمالید و از مواد پنینی به دست آمده, بر روی سس بریزید. بعد بر روی مواد پینینی، پنیر پیتزا ریخته و 1 عدد نان همبرگر و یا تست دیگر قرار دهید.
روی صفحه گریل دستگاه ساندویچ ساز مقداری را چرب نموده و بعد نان ها را بر روی آن بگذارید و در ساندویچ ساز را ببندید تا سرخ و پخته گردد. و در صورت در اختیار داشتن تابه گریل، سطح تابه را مقداری چرب نموده و نان های همبرگر و همچنین نان تست را درون آن بگذارید و به کمک کفگیر بفشارید تا به خوبی خط ها بر روی نان ها بیفتد و سرخ و برشته گردد. بعد نان ها را از میان دو نیم کرده و همراه سس دلخواه میل نمایید.
مواد لازم
- 10 عدد قارچ
- 4 عدد نان باگت
- 4 عدد پیازچه
- 3 عدد لیمو ترش
- 2 حبه سیر
- 4 ورق ژامبون گوشت
- 4 عدد پینر ورقه ای
- 2 دسته ریحان
- 2 دسته جعفری
- 50 گرم پنیر خامه ای
- 60 گرم کره
- 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
آموزش تهیه پنینی ژامبون گوشت خوشمزه
در مرحله ی اول باید سس پنینی را تهیه نمایید که برای این منظور سیر، پنیر خامه ای، ریحان، روغن زیتون، پیازچه، جعفری، کره را درون مخلوط کن و یا میکسر بریزید و به خوبی با یکدیگر ترکیب نمایید.
بعد که سس حاضر گردید، قسمت رویی ساندویچ و ته نان باگت را سس مالی کرده و در آن قارچ، پنیر ورقه ای، ژامبون بگذارید.
ساندویچ پنینی خوشمزه شما حاضر می باشد؛ می توانید آن را میل نمایید.
نکات طلایی تهیه پنینی ژامبون
- در صورت تمایل می توانید از گوشت قرمز، گوشت سفید و یا ژامبون بهره ببرید.
- می توانید به جای سس سیر از سایر سس ها نیز استفاده کنید.
- در صورت تمایل می توانید سینه مرغ را به تنهایی همراه پیاز آب پز نموده، و سپس آن را رشته رشته کنید.
- در صورت موجود نبودن ساندویچ ساز و یا دستگاه پنینی ساز، می توانید کبابی کرده و یا در فر قرار دهید.
- مطابق سلیقه خود می توانید مقداری رب گوجه فرنگی به آن زده و تفت بدهید.
- جهت بیشتر شدن رژیمی این غذا، پنیر را از ترکیبات حذف نمایید.
- همچنین می توانید مقداری جعفری خرد شده را به پنینی خود بیفزایید.
در این مطلب شما عزیزان را با طرز تهیه پنینی ژامبون با طعمی عالی و خوشمزه آشنا کردیم. امیدواریم مورد توجه و پسند شما خوش سلیقه های آرگایی واقع شده باشد. از شما دعوت می کنیم برای آشنایی با انواع ساندویچ بر روی لینک کلیک کنید.