پیتزا فست فودی پر طرفداری که می توانید به روش های خونگی آن را تهیه کنید. چنانچه خمیر پیتزا نداشتید و یا زمان درست کردن خمیر را ندارید شما می توانید با استفاده از نان لواش این فست فود را بدون داشتن فر درست کنید. در ادامه با طرز تهیه پیتزا با نان لواش همراه ما باشید. همچنین با مطالعه مطالب پیشین آشپزی آرگا می توانید با نحوه تهیه خمیر پیتزا و خمیر پیتزا بدون مخمر نیز آشنا شوید.
مواد لازم
- سینه مرغ: 1 عدد
- ذرت کنسروی: 1 قاشق غذا خوری
- قارچ: 10 عدد
- پنیر پیتزا: 1 لیوان به صورت رنده شده
- پودر آویشن: 1/2 قاشق چای خوری
- نان لواش : 4 عدد
- شیر: 1 لیوان
- کره: 25 گرم
- فلفل دلمه ای کوچک: نصف یک عدد کامل آن
- سس کچاب: به میزان مورد نیاز
طرز تهیه پیتزا با نان لواش خرد شده
برای درست کردن این فست فود در ابتدا باید تابه بزرگ و نچسبی را آماده کرده و آن را با مقدار کمی کره چرب نمایید. سپس به سراغ نان لواش ها رفته و آن ها را به شکل لوله کرده و توسط قیچی آشپزخانه و تمیز نان ها را برش زده طوریکه قطر آن ها تقریبا 1 سانتی متر باشد.
نان ها را کف تابه پخش نمایید. در ادامه شیر را قاشق قاشق روی نان ها ریخته و پس از آن کره را ذوب کرده و روی آن ها بریزید. طوری که همه قسمت های نان به کره آغشته شود. حالا باید نان ها را با گوشت کوب کوبیده تا حالت انسجام به خود بگیرند.
در این قسمت از پخت باید مرغی که از قبل پخته کردید را ریش ریش نمایید. سپس آن ها را روی نان ها پخش کنید. به سراغ قارچ ها رفته و به شکل ورقه ای برش دهید و روی مرغ ها پخش کنید. در ادامه فلفل دلمه و ذرت کنسروی پخته شده را نیز روی مواد بریزید.
در آخر پنیر پیتزا رنده شده را روی مواد پخش کرده تا کاملا روی آن ها پوشانده شود و سپس مقداری آویشن روی مواد بپاشید. تابه را روی حرارت شعله پخش کن قرار داده و شعله را روی حرارت کم قرار دهید. 45 دقیقه زمان دهید تا پیتزا خانگی شما پخته شود و سپس میل بفرمایید.
دوستداران عزیز مجله آرگا اگر تمایل به پختن انواع پیتزا دیگر دارید با کلیک کردن روی لینک آن دستور تهیه آن ها را مشاهده نمایید.