از جمله غذاهای فست فودی و بسیار پر طرفدار، انواع ساندویچ ها می باشند، در مطالب قبلی آرگا با دستور تهیه ساندویچ فیش برگر، زاپاتا، بیف برگر و رویال برگر آشنا شدید. در این مطلب از آرگا قصد داریم، طرز تهیه ماشروم برگر یک ساندویچ خانگی خوشمزه را آموزش دهیم، که پیشنهاد می کنیم، تا پایان با ما همراه باشید.
مواد لازم
مواد مورد نیاز برای تهیه ساندویچ ماشروم برگر عبارت است از:
- قارچ حلقه شده/ 4 عدد
- ریحان خشک/ 1 قاشق سوپخوری
- روغن زیتون/ 2 قاشق سوپخوری
- پونه/ 1 قاشق سوپخوری
- پودر سیر/ 1 قاشق سوپخوری
- سرکه بالزامیک/ یک چهارم پیمانه
- پنیر پرولون/ یک تکه یا 28 گرم
- فلفل و نمک/ به میزان لازم
طرز تهیه ماشروم برگ
در ابتدا برای تهیه ساندویچ ماشروم برگر باید سرکه بالزامیک را به همراه ریحان خشک، پونه، پودر سیر، روغن زیتون، فلفل و نمک داخل یک کاسه بریزید، سپس مواد را کاملا با هم مخلوط نمایید.
قارچ ها را خرد کنید و آن ها را درون تابه بریزید. سس آماده شده را به قارچ های خرد شده اضافه نماید، بعد اجازه دهید، تا به مدت یک ربع قارچ ها مزه دار گردند.
در مرحله بعدی طرز تهیه ماشروم برگر باید، گریل را روی درجه متوسط قرار دهید و قارچ ها را 5 الی 8 دقیقه در گریل بگذارید، تا قارچ ها ترد گردند(هر دو طرف قارچ باید به همین مدت روی گریل باقی بماند). البته در حین ترد شدن قارچ ها باید مواد را روی آن بریزید.
برگر را نیز کباب کنید، بعد آن را درون نان ساندویچی بگذارید.
در نهایت، قارچ های ترد شده را روی برگر بگذارید و بعد خیلی سریع یک ورقه پنیر روی آن قرار دهید، تا با حرارت آن، پنیر آب شود. از کاهو و گوجه فرنگی خرد شده نیز می توانید، در داخل این ساندویچ استفاده نمایید.
دستور تهیه ماشروم برگر با گوشت چرخ کرده
ماشروم برگر از انواع فست فود های خوشمزه و پرطرفدار است که روش تهیه آن کار چندان سختی نیست و تهیه آن در منزل به صورت سالم و بهداشتی از لذت بیشتری برخوردار است، در اینجا با روش دیگری از تهیه این ساندویچ خوشمزه آشنا می شوید.
مواد لازم
- گوشت چرخ کرده/ 500 گرم
- قارچ/ 250 گرم
- سیر/ 5 یا 6 حبه
- پیاز متوسط/ 3 عدد
- کاهو/ به مقدار دلخواه
- گوجه فرنگی حلقه شده/ به مقدار دلخواه
- آب لیمو/ به مقدار لازم
- نمک و فلفل/ به مقدار لازم
- پنیر چدار/، گودا و یا پنیر پیتزا (اختیاری)
- ادویه مخصوص همبرگر/ به مقدار لازم
- سس خردل، سس تند، سس مایونز/ به مقدار دلخواه
- نان مخصوص همبرگر/ به تعداد نفرات
روش تهیه ماشروم با گوشت چرخ کرده
برای تهیه این ساندویچ خوشمزه در ابتدا گوشت چرخ کرده را با ادویه همبرگر، پیاز و سیر مخلوط کنید و سپس همه مواد را خوب ورز دهید.
گوشت چرخ کرده را حدود 30 دقیقه در یخچال قرار دهید و بعد آن را به پنج قسمت مساوی تقسیم کنید.
اکنون با کف دست، تکه های گوشت را به صورت دایره هایی با پهنای 12 سانتی متر و قطر یک سانتیمتر باز کنید.
در مرحله بعدی طرز تهیه ماشروم برگر، کف تابه ای را مقداری روغن بریزید، البته بهتر است از تابه گریل استفاده نمایید، زمانی که روغن داغ شد، همبرگر را داخل تابه سرخ کنید.
سپس در داخل تابه ای دیگر قارچ های اسلایس شده را بریزید و آنها را به همراه مقداری آب لیمو، نمک و فلفل تفت دهید.
در سی ثانیه آخر که می خواهید آن را از روی حرارت بردارید یک لایه پنیر را روی هر قطعه گوشت قرار دهید.
اکنون ماشروم برگر شما آماده شده و می توانید بعد از چیدن همبرگر ها به همراه قارچ و پنیر در داخل نانها و نیز استفاده از سس، پیاز های حلقه شده، قارچ، کاهو و گوجه فرنگی در آن، این ساندوچ های خوشمزه را نوش جان کرده و لذت ببرد.
ضمن سپاس از همراهیتان با این بخش، امیدواریم از آموزش نحوه درست کردن ساندویچ ماشروم برگر راضی بوده باشید. همچنین علاقمندان به هنر آشپزی می توانید، بر روی فست فود کلیک نمایید و با نحوه تهیه انواع غذاهای فست فودی و ساندویچ آشنا شوید.