تحریریه زندگی آنلاین : دکتر آناهیتا منصوری؛ متخصص تغذیه و رژیم درمانی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، اظهار کرد: هر چند فریز کردن مواد غذایی موجب کاهش مواد مغذی و کیفیت بو، طعم و رنگ میشود، اما این روش نگهداری و ذخیره کردن جزو ناگزیری از زندگی امروزه است.
به گزارش«دنیای تغذیه» به نقل از ایسنا، این متخصص تغذیه عنوان کرد: ماهی چرب یک تا دو روز در یخچال و دو تا سه ماه در فریزر و گوشت چرخشده خام، همبرگر خام و ماهی کمچرب یک تا دو روز در یخچال و سه تا چهار ماه در فریزر قابل نگهداری هستند. میگوی خام را یک تا دو روز در یخچال و سه تا شش ماه در فریزر، مرغ و بوقلمون خام را یک تا دو روز در یخچال و تا 9 ماه در فریزر و گوشت قرمز خام را سه تا پنج روز در یخچال و 6 تا 12 ماه در فریزر میتوان نگهداری کرد. غذاهایی مانند سوپ، تاسکباب و خورشتها سه تا چهار روز در یخچال و دو تا سه ماه در فریزر قابل نگهداری هستند. مرغ پخته را نیز میتوان تا چهار روز در یخچال و تا شش ماه در فریزر نگهداری کرد. تخممرغ خام سه تا پنج هفته در یخچال و تخممرغ پخته تا یک هفته در یخچال قابل نگهداری است، اما قابل فریز کردن نیست. سالاد ماکارونی نیز سه تا پنج روز در یخچال قابل نگهداری است، اما قابل فریز کردن نیست. باید تاریخ فریز کردن مواد غذایی روی بسته نوشته شود.
بهتر است مواد غذایی به گونهای فریز شوند که هیچ رطوبت هوایی وارد بسته نشود. همچنین زمانی که غذای پخته از فریزر خارج شد، باید کاملاً داغ و سپس مصرف شود.
بیشتربخوانید: