ساندویچ پاسترامی یکی از ساندویچ های آمریکایی می باشد و برای اولین بار در نیویورک تهیه شد و مورد استقبال بسیاری از مردم قرار گرفت. در مطالب قبلی طرز تهیه ساندویچ گوشت مونترال و ساندویچ روبن را برایتان بررسی کردیم و در ادامه شما را با طرز تهیه ساندویچ پاسترامی آشنا خواهیم کرد و شما نیز می توانید این ساندویچ خوشمزه را در خانه و به راحتی تهیه کنید.
مواد لازم
- ژامبون گوشت دودی 225 گرم
- نان فانتزی دو برش
- پنیر سوئیسی 4 برش
- سس خردل 1 قاشق غذا خوری
- کره نصف قاشق غذا خوری
- گوجه فرنگی 4 برش
- کاهو دو برگ
- کلم نصف پیمانه
- خیار شور یک الی دو عدد برش خورده
آموزش طرز تهیه ساندویچ پاسترامی
این ساندویچ یکی از متفاوت ترین چیزهایی می باشد که یا آن را خورده و از آن خوشتان می آید و یا از آن متنفر هستید. در واقع این ساندویچ به مزاج خیلی از افراد خوش نمی آید و نمی توانید آن ها را مجبور کنید تا از این ساندویچ رضایت داشته باشند.
به طور معمولی این غذا از گوشت گاو طعم دار شده تهیه می شود و شما می توانید به همراه نان های فانتزی و یا نان چاو دار آن را میل کرده و مه آن را کاملا حس کنید. این ساندویچ را می توانید از فروشگاه ها تهیه کنید ولی بهتر است آن را در خانه بسازید.
در اولین قدم شما باید گوشت پاسترامی را خوب گرم کنید. برای این کار باید فر را روشن کرده و دمای آن را روی 200 درجه سانتی گراد قرار دهید تا گوشت گرم شود. برای روی گوشت می توانید از فویل استفاده کنید تا گرم شدن آن سریع تر صورت بگیرد.
پاسترامی اسلایس شده را در فویل قرار دهید و ده دقیقه ای آن را گرم کنید. زمانی که گوشت ها در حال گرم شدن هستند شما می توانید نان ها را در فر برشته کنید و اگر فر ندارید می توانید از قابلمه برای این کار استفاده کنید. در این میان شما می توانید سبزیجات را آماده کنید و اگر نیاز است تا آن ها را بشویید این کار را انجام داده و سپس آن ها را خرد کنید.
بعد از این که گوشت ها گرم شد شما می توانید مواد آماده شده را مرتب بر روی نان ها بچینید و لایه ای از نان را روی آن ها قرار دهید. شما می توانید از انواع سس ها برای خوردن این غذا استفاده کنید و برای این که ساندویچ شما کمی منسجم تر شود می توانید آن را کمی فشار بدهید.