شناسه : ۲۴۱۸۶۴۰ - پنجشنبه ۲۶ اسفند ۱۴۰۰ ساعت ۱۹:۳۵
رژیم غذایی که خطر سرطان را کاهش میدهد
بر اساس یک پژوهش که به تازگی در مجله پزشکی «BMC Medicine» منتشر شده است، داشتن یک رژیم غذایی که در آن مصرف گوشت کم و یا حتی خالی از گوشت باشد، میتواند خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد.
باشگاه خبرنگاران نوشت: برخی رژیمهای غذایی وجود دارد که میتواند خطر ابتلا به سرطان را در افراد کاهش دهد.
بر اساس یک پژوهش که به تازگی در مجله پزشکی «BMC Medicine» منتشر شده است، داشتن یک رژیم غذایی که در آن مصرف گوشت کم و یا حتی خالی از گوشت باشد، میتواند خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد.
محققان دانشگاه آکسفورد در این پژوهش، دادههایی که در سالهای 2006 تا 2010 از سوی «بانک اطلاعات پزشکی انگلیس» جمع آوری شده بود را مورد بررسی قرار دادند. این اطلاعات شامل دادههای 472 هزار بزرگسالی بود که سنینی مابین 40 تا 70 سال در زمان جمع آوری اطلاعات داشتند.
این اطلاعات که نشان میداد چه مقدار از شرکت کنندگان از گوشت و ماهی مصرف کرده بودند، از سوی محققان با موارد سرطان مورد مقایسه قرار گرفت و عوامل دیگر نیز، نظیر سبک زندگی و سلامت نیز در این تحقیق در نظر گرفته شد.
بیشتربخوانید:
محققان پس از بررسی این موارد دریافتند خوردن 5 بار گوشت در هفته و یا کمتر از این میزان، میتواند خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد.
بر اساس این یافته ها، خطر سرطان در میان افرادی که در هفته 5 بار و یا کمتر گوشت میخورند 2 درصد کمتر، و در میان افرادی که گوشت مصرف نمیکنند اما ماهی میخورند 10 درصد کمتر و در میان افراد گیاهخوار و «گیاهخواران مطلق» (که به آنها وگان نیز میگویند و شامل افراد میشود که تنها محصولاتی که از زمین میروید را میخورند و حتی لبنیات یا تخم مرغ را نیز نمیخورند) 14 درصد کمتر از افرادی بوده است که در هفته بیش از 5 بار گوشت میخوردند.
«Marissa Perrotta» متخصص تغذیه و مالک پایگاه اینترنتی «Plantable Nutrition & Wellness» (تندرستی و تغذیه گیاهی) در این باره میگوید: شواهد قابل توجهی وجود دارد که که در طی سالها جمع آوری شده و نشان میدهد رژیم غذایی کم گوشت یا بدون گوشت نه تنها خطر سرطان، بلکه خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و دیابت را کاهش میدهد.
بیشتربخوانید: