همانطور که می دانید خورش دارای انواع مختلفی است که بسته به سلیقه تان می توانید خورش های متنوع و خوشمزه ای تهیه کنید که یکی از خورش هایی که امروز طرفداران زیادی را به خود جذب کرده است خورش آلو گشنیز است این خورشت همچون قلیه ماهی و هواری مرغ جزو غذاهای سنتی جنوب ایران می باشد که در ادامه مطلب طرز تهیه خورش آلو گشنیز را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد. در مطالب قبلی با دستور تهیه خورش های مختلفی آشنا شدید که امیدواریم با مطالعه مطلب گفته شده به راحتی توانسته باشید خورش مورد نظرتان را تهیه و نوش جان کنید بنابراین بهتر است با ما تا پایان مطلب دستور تهیه خورش آلو گشنیز همراه ما باشید.
مواد لازم
- پیاز بزرگ : یک فنجان
- روغن : یک فنجان
- ادویه خورشتی : یک قاشق چای خوری
- سیر : چهار حبه
- گوشت راسته گوسفند : نیم کیلو
- فلفل قرمز : یک قاشق چای خوری
- گشنیز : یک کیلو
- لیمو عمانی : چهار عدد
- سیب زمینی : سه عدد
- گرد لیمو عمانی : یک قاشق سوپ خوری
- نمک : یک و نیم قاشق چای خوری
- زعفران : یک قاشق سوپ خوری
طرز تهیه خورش آلو گشنیر با طعم به یاد ماندنی
ابتدا قابلمه مناسبی را انتخاب کرده و بعد مقداری روغن داخل آن ریخته و پس از گرم شدن پیاز های خرد شده را به آن افزوده و پس از طلایی رنگ شدن پیازها به آن سیر، ادویه و گوشت بیفزایید.
حالا آن را تفت داده تا گوشت تغییر رنگ دهد و بعد به آن سه فنجان آب افزوده تا گوشت پخته شود سپس روی لیمو عمانی ها را سوراخ کرده و بعد داخل یک فنجان آب گذاشته تا خیس شوند.
حالا پس از اینکه گوشت پخته شد به قابلمه لیمو عمانی ها را افزوده و بعد با استفاده از مقداری روغن گشنیزها را به خوبی سرخ کنید.
در مرحله بعدی گشنیز سرخ شده، گرد لیمو عمانی و سیب زمینی ها را به خورش افزوده و اجازه دهید به مدت چهل و پنج دقیقه روی حرارت باشد تا به خوبی پخته و جاافتاده شود.
حالا پیش از سرو غذا محلول زعفران و نمک را به خورشت افزوده و اجازه دهید یکی دو جوش بزند و بعد حرارت را خاموش کنید.
در مرحله پایانی از طرز تهیه خورشت آلو گشنیز بسته به ذائقه تان می توانید به غذا فلفل بیشتری بیفزایید و در کنار کته نوش جان کنید.
جهت آشنایی با دستور تهیه انواع خورشت می توانید روی لینک کلیک نمایید و با دستور پخت خورشت مورد نظرتان به خوبی آشنا شوید و آن را تهیه کنید.